Bebek beşiğinde silah!

Bebek beşiğinde silah!

İstanbul Hacıhüsrev Mahallesi'nde Bir Eve Operasyon Yapan Polis, Bebeğin Beşiğinden Çıkan Silahla Şok Oldu.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, Beyoğlu'nda bulunan eğlence merkezlerine baskınlar yaptı.

Saat 22.00 sıralarında başlayan uygulama, yaklaşık bir saat sürdü. İstiklal Caddesi ve Tarlabaşı Bulvarı'nda bulunan bir çok eğlence mekanına girip çıkan ekipler kimlik kontrolü ve narkotik madde araması yaptı. Yapılan uygulamada, üzerinde kimliği bulunmayan iki bayan ile üzerinden ekmek bıçağı çıkan bir şahıs ekiplerce gözaltına alındı. Üzerinde bıçak taşıyan şahıs "Düşmanım var onun için bıçak taşıyorum" dedi.

İstanbul Hacıhüsrev Mahallesi'nde bir eve operasyon yapan polis, bebeğin beşiğinden çıkan silahla şok oldu.

Beyoğlu araştırma ekipleri tarafından Hacıhüsrev Mahallesi ve Tarlabaşı'nda düzenlenen operasyonlarda, 725 gram paketlenmiş esrar, 305 gram satışa hazır toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 2'si Nijerya uyruklu 4 kişi gözaltına alındı.

Polislerin yaptığı baskın sırasında yaşanan en ilginç olay Hacıhüsrev Mahallesinde meydana geldi. Bir eve baskın düzenleyen ekipler bir bebeğin beşiğinin altından çıkan silahla şok oldu. Beşikte uyuyan bebeği kaldıran polis bir adet ruhsatsız tabanca buldu. Polislerin daha sonra bebekle ilgilendiği görüldü. Polisin önümüzdeki günlerde de operasyonlara devam edeceği belirtildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.