Bayram Özata: “Bütçede Şişli için yapılacak hizmetleri görmeliyiz”

Bayram Özata: “Bütçede Şişli için yapılacak hizmetleri görmeliyiz”

Türkiye Değişim Partisi Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Özata, Ocak Ayı Meclis Toplantısı’ndaki bütçe tartışmalarına, mesele bütçenin denk olup olmaması değil, mesele Şişli’ye yapılacak hizmet meselesidir dedi.

Bayram Özata, bütçelerin içerisinde Şişli’ye hangi hizmetlerin yapılacağının olmasıdır. Yoksa hiçbir iş yapmazsınız bütçeyi de denk getirmiş olursunuz dedi.

“BÜTÇELER BİR ŞEKİLDE DENK GETİRİLEBİLİR”   

Bütçeler belediyeler için önemlidir. Bütçeler açıkta verebilir. Bütçeler denk bütçe de olabilir. Bütçeler noksan olabilir. Bunların hepsi tahmini bütçelerdir. Ek bütçe yapılabilir, aktarım yapılabilir.

“ASIL OLAN ŞİŞLİ’YE NELERİN YAPILACAĞIDIR”

Ama asıl olan konu bütçenin içerisinde ne hizmetlerin yapıldığı, nelerin üretildiği Şişli’ye nelerin yapıldığı önemlidir. Yoksa bütçelerin denk gelmesi de bir şey ifade etmez.

“HİÇBİR ŞEY YAPMAZSANIZ BÜTÇE DENK GELİR”

Hiçbir şey yapmazsınız yalnızca rutin işleri sıkıştırarak bütçeyi denk getirirsiniz. Bu bir başarı olmaz. Başarı o hedefin içerisinde yaptığınız hizmetlerdir.

“ŞİŞLİ’YE YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİ KONUŞABİLİRİZ”

Zor bir dönemden geçiyoruz. Evet, kolay değil pandemi İstanbul’da her belediyeyi etkiliyor, etkileyecek ve etkilemeye de devam edecektir. Umarız kısa sürede bunlar biter. Bundan sonra yaptığımız bütçelerin içerisinde Şişli’ye yaptığımız hizmetleri konuşur oluruz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.