Bataklıkta 3500 yataklı Aqua Fantasy Hotel kuruldu

Bataklıkta 3500 yataklı Aqua Fantasy Hotel kuruldu

Pamucak Fantasy Hotel ve Su Parkı'nın sahibi Büyük A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay: 9 yılda bataklıkta, 3500 yataklı dev bir tesis yarattık.

İzmir'in Selçuk ilçesi Pamucak mevkiindeki Aqua Fantasy Hotel ve Su Parkı'nın sahibi Büyük A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay, 9 yıl içerisinde bataklık bir alanda, 3500 yataklı dev bir tesis yarattıklarını söyledi.


Bünyelerindeki 1500 yataklı Aqua Fantasy Hotel ve Su Parkı'nın, geçen yıl tamamlanan ikinci aşamayla kapasitesini 3500 yatağa çıkarttığını belirten Büyük A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rumi Doğay, tesisin arka tarafına yapılacak olan kongre merkezi ile yatırımlarının tamamlanacağını söyledi.


Aile konsepti olan bir tesis inşa ettiklerini belirten Doğay “Turizmde çok farklı temalar yer alır. Bizim temamız da aile oteli. Özellikle çocuklu aileler otelimize tüm dünyadaki alternatif oteller arasında ilk sırada yer verdi. Tesisimizde anne-baba ve dört çocuğunun rahatlıkla kalabileceği 610 suit oda, tüm konforun olduğu 36 VİP odası ile sekiz büyük suit ve 219 standart oda yer alıyor. 190 dönüm arazi üzerindeki tesisimizde 42 bin metrekare kapalı alan var. Güzelik ve sağlık merkezimizi tatilcilerin kalacaklarıı sürelere göre yararlanacakları son teknolojiyle donattık. Bowling salonumuz, kapalı havuzlarımız ve su sporlarıyla ilgili tüm alt yapımız tamamlandı. Şimdi hedefimiz ve yeni parolamız ‘Misafirlerimiz mutlu gelsinler, mutlu dönsünler.’ Eğer konuklarımızı mutlu etmeyi başarırsak tesisimizi 12 ay açık kalacak şekilde yeniden tasarlayacağız.” dedi.


Herşey Dahil sistemini 12 Ekim 2007 tarihinden itibaren bırakıp yarım pansiyon uygulamasına geçeceklerini de açıklayan Doğay, bölgedeki tesislerin yatak kapasitesinin artmasının olumlu yönlerinden de bahsetti vegelecek yıl İngiltere'den Adnan Menderes Havaalanı'na yapılan uçak seferlerinin artırılmasının da doluluk oranlarını artıracağını söyledi.


Otel müşterilerinin su parkından ücretsiz olarak yararlanabildiğini de anlatan Doğay, dünyadaki su parklarında bir çok yeniliklerin olduğunu, kendilerinin de bu yeniliklere en kısa sürede ayak uyduracaklarını kaydetti.


Aqua Fantasy Hotel ve Su parkı içerisinde uzman gözetmenlerin yönetiminde bir mini kulübün de yer aldığını söyleyen Doğay, her yaz döneminde, bölgedeki öğrencilere yönelik olarak gruplar halinde yaz okulları düzenleyerek yüzme, tenis, futbol, resim, müzik kursları da açtıklarını belirtti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.