Başbakan'ın iki yeni kurmayı

Başbakan'ın iki yeni kurmayı

Başbakan Erdoğan, seçim çalışmalarıyla ilgili olarak partisinin önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Seçimlerle ilgili ilk toplantıda AKP'ye yeni katılan milletvekili adayları Ertuğrul Günay ve Zafer Çağlayan'da yer aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  partisinin önde gelen isimleriyle bir araya gelerek seçimlerde nasıl bir yol izleneceğini masaya yatırdı.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda gerçekleşen toplantıda, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin, Abdüllatif Şener ve Devlet Bakanı Beşir Atalay'ın yanı sıra partiye yeni katılan isimlerden Ertuğrul Günay ve Zafer Çağlayan'da yer aldı. Günay ve Çağlayan'ın toplantıya katılması her iki ismin Başbakan Erdoğan'ın yeni kurmayları olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu. Erdoğan, Günay'ı İstanbul 1. bölgeden kendisinin ardından 2. sıraya,
Çağlayan'ı da Ankara 2. bölge 3. sıradan milletvekili adaylığına yerleştirmişti.

Yaklışık 1.5 saat süren toplantı seçimlerle ilgili ilk toplantı olma özelliğini taşırken Erdoğan'ın ilerleyen günlerde daha geniş katılımlı toplantılar yapması bekleniyor. Başbakan Erdoğan, seçimlerle ilgili çalışmalarını AKP Genel Merkezi yerine Keçiören'deki evinde ve Başbakanlık Resmi Konutu'nda yürütüyor.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.