Başbakan'dan Köşk için net tavır

Başbakan'dan Köşk için net tavır

Başbakan Erdoğan, Kanal7'de İskele Sancak'ın konuğu. Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı konusu ve çetelerle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kanal 7'de İskele Sancak programını konuğu olan Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı, çeteler ve son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunuyor:

Benim Adayım Abdullah Gül’dür. Ben bu konuda durumum nettir. Abdullah Gül, kendisi istemediği takdirde o zaman oturulur düşünülür.

Abdullah Gül, fazlası ile o makama layıktır. Oraya aday gösterilenlerin birçoğundan fazla niteliklere sahiptir. Bugüne kadar yaptığı görevler ve üslendiği formasyonlar onun bu görevi layıkı ile yapacağını göstermiştir. Ancak bunun önüne bir şekilde geçildi. Biz kesinlikle Meclis’ten aday gösterilmesinden yanayız. Partimiz birinci çıktığı anda da adayımız bellidir.

Çeteler meselesi bizim için ulusal güvenlik meselesidir. Şemdinli olayında biz nereye kadar gidecekse gitmelidir dedim. Ancak bizim işimiz yargıya iletene kadar gerekli çabayı gösteririz. Yargının olayı devralması ile bizim görevimiz bitiyor.

Bugün yakalanan çeteler ve ele geçirilen silahlar ortada. Ancak medya bunu yeterince önemsemiyor. Bunlar bürokrasinin içinde olan kişilerle birlikte asker, yargı mensubu emekli ve muazzaf olanlar da bunların içinde varlar. Şehit cenazelerini de kendileri için kullanıyorlar. Biz bunu temiz eller operasyonu olarak görüyoruz ve sonuna kadar gideceğiz ve bunu başaracağız.
Biz milletten güçlü bir yetki alabilirsek bunu kısa sürede bitirebiliriz. Bu yüzden güçlü bir yetki istiyoruz ki sorunları çözelim.

Bizim iktidara gelmemizle birlikte bir ulusalcı ve Kızılelma hareketleri başladı. Öncelikle bunun içinde mafya, çeteleşme haretetleri başladı. Bir yere kadar geldi. Şimdi ise bir panikleme dönemi başladı ve mevzilerine çekildiler. Seçim sonrası iktidarda olduğumuz olayı sonuna kadar götüreceğiz.

haber7




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.