Başbakan CNNTÜRK'te konuşuyor

Başbakan CNNTÜRK'te konuşuyor

Başbakan Erdoğan CNNTürk'teki canlı yayında oğlunun askerliği ile ilgili iddalara da cevap verdi.

Ergun Babahan biz terör derken hep tek bir noktayı görüyoruz. Hırant Dink cinayeti, bazı evlerde yakalanan silahlar, halkın gözünü korkutmaya yönelik bir çaba ve çetelere yönelik bir durum. Emekli subayın evinde bulunan silahlar.

Erdoğan,-Zaman zaman bu tür şeyler çıkıyor, Özellikle İstanbul’da çeteler ve mafya noktasında ciddi başarılar elde edildi. Gerek jandarma gerek polis büyük başarılar elde edildi. Yakalanan bomba ve yapılan operasyonlar yeterince yer almadı. Bu bir zincirin halkalarından biri öyle bir şey söz konusu. Bu görevler koordineli bir şekilde yürütülürse büyük başarı elde edilir.

Özök- Oğlunuzla ilgili iddialar gündeme geldi. Oğlunuzun askerlik konusu konuşuldu.

Erdoğan, Ertuğrul Bey başında olduğunuz gazetede köşe yazarı tarafından yazıldı. O da nerden aldığını söyledi. Şahsım ve ailem hiçbir zaman bu vatana hizmet yolunda böyle bir alçakça ve adice bir yola tevessül etmez. Benim çocuğumun bir rahatsızlığı var. Askerlik yaşı geldiğinde Askeri hastanaye gitti ve oradaki Askeri hastane muayene sonrası askerlik yapamayacağını raporunu vermiştir.

Bu da 8-9 yıl önceki bir olaydır ve o zaman Başbakan değildim. Böyle bir yola tevessül etmek le başbakanı vurabilirimiyiz hesabını yapılıyor. Bu gazeteci takındığı tavır insanın kişilik haklarına bir saldırıdır. Genelkurmay Milli Savunma Bakanı ortadır oğlum 29 yaşındadır Eğer askere alınması gerekirse gereğini yapar. Askeri hastane başhekimi bu konuda gerekli açıklamayı da yapmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.