'Barış genç, bu her şeyi değiştirebilir'

'Barış genç, bu her şeyi değiştirebilir'

Akarsu'nun durumu ciddiyetini koruyor. Ancak Prof. Dr. İdrisoğlu'nun "Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir" açıklaması, şarkıcının sevenlerine umut verdi

Doğum gününde Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun yaşam umudunun azaldığı yönündeki açıklamalar yakınlarını ve hayranlarını üzdü. Ancak İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atilla İdrisoğlu, "Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir" diyerek umut verdi.

'Ciddi bir travma geçirmiş' Ailesinin isteği üzerine Akarsu'nun yoğun bakımda tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi'ne giden Prof. Dr. İdrisoğlu, sağlık durumunda değişiklik göremediğini belirterek şöyle konuştu:

"Hasta ventilatöre bağlı olarak uyutuluyor. Uyuyan bir insandaki genel tablo. Ciddi bir travma geçirmiş. Bu durumun çok benzer örnekleri var ama beklemek dışında başka bir şey söyleyemeyeceğim. Hastanın genç olması her şeyi değiştirebilir. Burada sadece beyni düşünmemek, tüm vücudu düşünmek lazım. Başka bir organ da bize problem çıkarabilir. Onun için bütün vücudu kontrol altına almak önemli." Özel Bodrum Hastanesi yetkilisi Opr. Dr. Abdullah Servet de "Destek tedavisine devam ediyoruz. Buna rağmen organlarda aksaklıklar var. Onun için iyileşme yok. Bu daha da kötüleşme biçimine dönüşebilir" dedi. Opr. Dr. Servet, Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu'nun sağlık durumunun kontrol altında olduğunu ve korkulacak bir şey olmadığını belirtti.

GÖNÜL YAZAR'A TEPKİ

Bu arada, Barış Akarsu'nun tedavi gördüğü hastanenin önünden, çeşitli televizyon kanallarının canlı yayın yapması, bazı ekran meraklılarının da buraya akın etmesine neden oldu. Barış Akarsu'nun hayranları bazı sanatçıların reklam için hastane önüne gelip, ekran ekran gezdiklerini öne sürdü. Bu tepkilerin bir hedefi de Gönül Yazar oldu. Dün akşam hemen her televizyona ropörtaj veren Gönül Yazar'la Fatma Haş adlı bir kadın tartıştı.

FOTOĞRAFLARI İÇİN PARA İSTEDİ

İki gün önce, Barış Akarsu’yla birlikte çekilen son görüntülerini televizyon kanallarına dağıtıp röportajlar yapan 43 yaşındaki gurbetçi Zuhal Büyüktunca da, dün akşa


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.