"Balayında saatlerce ağladım"

"Balayında saatlerce ağladım"

Ünlü sunucu Ece Erken, evlendikten sonra yaşadıklarını ilk kez anlattı. Erken, "Balayında sabaha kadar ağladım" dedi.Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, Ece Erken (Öztarhan), kozmetik devi Vepa'nın sahibi Öztarhan Ailesi'ne gelin gitmesinin ardın

Evlenmek için neden 7 yıl beklediniz?
Günümüzde evliliklerin yüzde 70'i boşanmayla sonuçlanıyor. Böyle bir dönemde biz birbirimizi çok iyi tanımak, anlaşmadığımız şeylerin her ilişkide yaşanan küçük tartışmalar olduğundan emin olana kadar beklemek istedik. 7 yıl boyunca Tuncer ile birçok kez ayrılıp, barıştık. Sonunda hiçbir zaman kopamayacağımızdan emin olduk ve evlendik.

Gazetelerde “istenmeyen gelin” haberleri çıktı...
Magazin basınının bu kadar başarısız işlere imza atmasına çok şaşırıyorum. Benim müstakbel kayınpederim ne yazık ki ağır bir hastalık olan Alzheimer ile savaşıyor. Düğün günü gelinliğimle kayınpederimin elini öpmek için yanına gittim. Ama o aldığı ilaçlardan dolayı uykusundan uyanamadı. Kayınpederimin düğün gecemizde olmayışını hiçbir araştırma yapmadan “Ece istenmeyen gelin” diye yazıldı ve bu beni çok üzdü. Balayının ilk günü bir gelin üzülür mü? Hayatımın en mutlu gününde saatlerce ağladım. Öztarhan ailesi eğer oğullarının istemedikleri bir kızla beraber olduğunu düşünselerdi evlilik bir şekilde engellenirdi. Ben istenmeyen değil, el üstünde tutulan gelinim.

Evlilik sözleşmesi imzaladınız mı? Size böyle bir talep geldi mi?
Ekonomik durumları belirli bir düzeyi aşmış ailelerin evliliklerinde olduğu gibi, benden de bir evlilik sözleşmesi istenseydi seve seve imzalardım. 12 yıldır kendi ekonomik özgürlüğünü elinde bulunduran ve tesadüfen varlıklı bir ailenin oğlu ile evlenen bir kadın olarak evlilik sözleşmesi benim için problem teşkil etmezdi. Zaten Öztarhan ailesinden de böyle bir talep gelmedi.

Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin gelini oldunuz. Hayatınızı Cinderella masalına benzetiyor musunuz?
Benim hayatım Cinderella masalı gibi değil. Siz benim nerden geldiğimi, nasıl yaşadığımı zannediyorsunuz! Ben çok iyi kazanan bir televizyoncuyum. Şöyle bir gerçek var ki evet hayatımın son 7 senesinde bence masal gibi olan bu ilişkiyi yaşıyorum. Ben güzel, genç, başarılı bir genç kadın olarak yine başarılı, zengin, genç bir adama aşık olamaz mıyım? Kimse kusura bakmasın ben Türkiye'nin en yakışıklı adamıyla evlendim.

Artık bildiğim kadarıyla çalışmayacaksınız. Eşinizin size öyle bir şart koyduğunu açıklamıştınız...
Tuncer ilk başta çalışmamı hiç istemiyordu ama yapımcılar artık onu aramaya başlayınca pes etti. Haftada bir yapabileceğim projelerin içinde olabilirim. Vaktimin büyük çoğunluğunu evime ve kocama ayırmayı düşünüyorum.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.