Bakkal kavgası büyüyor

Bakkal kavgası büyüyor

Hande Yener'in başlattığı "bakkal şarkısı" polemiği gün geçtikçe büyüyor. İlk olarak Hande Yener ile Demet Akalın'ı karşı karşıya getiren bu söz düellosuna son olarak Ebru Destan ve Serdar Ortaç da katıldı.

Tartışmaya iki kişi daha katıldı
Hande Yener'in Demet Akalın'ı hedef alarak "Bakkal tarzı müzik yapanlarla kıyaslanmak istemiyorum" demesi, müzik dünyasında yeni bir kavga başlattı. /_newsimages/3682918.jpgAkalın ile Yener'i mahkemelik eden bu sözlerin ardından, "bakkal şarkısı" polemiğine Ebru Destan da dahil

oldu.

Hande tezgahtar şarkısı yapıyor
Yener'in geçmişine bakmadan hadsizlik yaptığını ileri süren Destan, şöyle konuştu: "Hande Yener eskiden tezgahtardı. İnsan geçmişine bakmalı... O zaman ben de onun şarkıları için 'tezgahtar şarkısı' diyeyim. Bakalım bu sözler onun ne kadar hoşuna gidecek..."

Beni 3 milyon, onu 3 bin kişi dinliyor
Hande Yener'in son olarak "Dinlediğimde kimyamı bozacak binlerce şarkı var, binlerce dansöz var" sözleriyle hedef aldığı Serdar Ortaç da suskunluğunu bozdu. Ortaç, bu ağır eleştiri sonrası "Toplumun her kesimine hitap eden şarkılara 'bakkal şarkısı' denir. Böyle bir şarkı yapmak da kolay değildir. Bir şarkıyı 3 bin kişiye dinletmek ile 3 milyon kişiye dinletmek arasında fark var" dedi.

HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.