Bahçeli TÜSİAD sınavını reddetti

Bahçeli TÜSİAD sınavını reddetti

TÜSİAD, Başbakan'ın ardından Bahçeli'yi dinlemek istedi. Ama Bahçeli'den hiç ummadıkları bir yanıt aldılar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TÜSİAD'ın toplantı çağrısını kabul etmedi.

TÜSİAD Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ'a gönderdiği bir yazı ile daveti reddeden Bahçeli "sadece milletimin huzuruna çıkarım" diyerek TÜSİAD'ı reddetti.

Bahçeli'nin TÜSİAD'a ret cevabı şu şekilde:

" 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılacak milletvekili genel seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi'nin görüşleri hakkında bir sunum yapmamız için derneğinizin düzenleyeceği oturuma katılmamız konusundaki 16 Mayıs 2007 tarihli davet yazınızı Türkiye'ye dönüşümde almış bulunuyorum.

Bildiğiniz üzere seçim süreci başlamış olup siyasi partiler Türkiye'nin gündemindeki konularla ilgili görüş ve düşüncelerini basın ve medya vasıtasıyla aziz milletimizle esasen paylaşmaktadır.

Önümüzdeki seçim çalışmaları sürecinde düzenlenecek mitingler ve diğer toplantılarda da siyasi partilerin görüşleri doğrudan milletimizin takdir ve değerlendirmesine sunulacaktır.

Yakında açıklanacak olan Seçim Beyannamelerinde bu konudaki görüş ve düşünceler ile somut öneriler kapsamlı bir şekilde ortaya konulacaktır.

Siyasi partilerin Türkiye'nin kaderini ilgilendiren konularda huzuruna çıkacağı makam, milli iradenin yegâne kaynağı ve sahibi olan Türk milletidir.

Demokratik rejimin meşruiyetinin asli temeli olan aziz milletimizin bu konumunun, kendi alanlarında faaliyet gösteren değerli kurum ve kuruluşlarla paylaşılmasının demokrasinin ruhu ve lafzıyla bağdaştırılamayacağını takdir edeceğinizi umarım."


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.