Babadan oğula bir otomobil tutkusu

Babadan oğula bir otomobil tutkusu

Türk Otomotiv tutkunlarının değişmeyen adresi Çiftkurtlar Grup, yarım yüzyılı aşan bilgi birikimi ve tecrübesiyle bugün; dünyanın en prestijli, kaliteli otomobillerini ve otomotiv ürünlerini Türkiye ile tanıştırmaya devam ediyor.

Türkiye’nin dört bir yanındaki otomobil tutkunları Çiftkurtlar’ı çok iyi tanırlar. 61 yıl önce Necdet Çelik tarafından İstanbul’da temelleri atılan Çiftkurtlar, yarım yüzyıldan fazladır otomotiv tutkunlarının ilk adresi olmayı başarmış, köklü bir şirket.

Sektördeki tecrübesini; ileri teknoloji donanımı, yüksek teknik bilgi kapasitesi ve deneyime sahip çalışanlarıyla birleştiren Çiftkurtlar Grup hizmet kalitesini en üst düzeye taşıyarak mükemmele erişmiş.

 

BİR BAŞARI ÖYKÜSÜ…

Necdet Çelik’in küçük bir benzinlikte başlayan başarı öyküsü, kısa bir süre içinde işlerini büyüterek, Fatih’te bir garajı devralmasıyla devam ediyor. Ardından da Şişli Çiftkurt Garajı’nı kiralamasıyla ‘ÇİFTKURT’ ismi başlıyor. Çalışkanlığı, pratik zekası, samimiyeti ve dürüstlüğüyle her zaman müşterilerinin memnun olması için çalışan Çelik, kısa sürede işlerini büyütüyor. Necdet Çelik’in çocukluğundan beri ilkelerini aşılayarak eğittiği oğlu Şahin Mehmet Çelik, tahsilini bitirip babasıyla çalışmaya başlayınca; baba Çelik’in tecrübesi, oğul Çelik’in yenilikçi ve dinamik atılımlarıyla birleşiyor ve ÇİFTKURTLAR GRUP doğuyor.

Baba Çelik’in bıraktığı temiz ve başarılı ismi, distribütörlük ve bayilikler kurarak geliştiren oğul Şahin Mehmet Çelik, Çiftkurtlar Grup’u günümüzde, yıllık 150 milyon dolar ciroya sahip bir şirket haline getiriyor.

 

İTHAL OTOMOTİVDE LİDER

Özel satış koşulları ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan Çiftkurtlar; bilgili ve deneyimli ekibi ile satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde de müşterisinin gereksinimlerini en üst düzeyde karşılıyor.

Ferrari’den Porsche’a, Bentley’den Lamborghini’ye kadar, ancak fuarlarda görülebilecek araçları 365 gün açık showroomlarında sergileyen Çiftkurtlar; ikinci el otomobil satışının yanı sıra oto kiralama hizmeti de veriyor.

 

EN İYİLERİN BULUŞMA NOKTASI

1991 yılında başlayan Honda-Çiftkurtlar birlikteliği; 9.000 m2 satış ve satış sonrası hizmet alanları ile Avrupa’nın sayılı plazaları arasında yer alan Honda Plaza Çiftkurtlar Maslak’tan sonra, Gaziosmanpaşa’daki Honda Plaza Çiftkurtlar MCM ile devam ediyor. Honda marka araçların satış, servis, yedek parça, ikinci el ve sigorta hizmetlerinin verildiği Honda Plazalarda müşteri memnuniyeti ve kalite daima ön planda tutuluyor.

Son olarak geçtiğimiz mayıs ayında; Opel ve Chevrolet yetkili bayisi ve Mercedes-Benz yetkili servisi olarak Maslak’taki showroomlarında hizmet vermeye başlayan Çiftkurtlar Grup, 4.200 m2 showroom ve satış sonrası hizmet alanları ile Chrysler, Jeep ve Dodge markalarının yetkili bayiliğini de yapıyor.

Dünyanın önde gelen markalarından olan Falken Yüksek Performans Lastiklerinin distribütörlüğünü de yapan Çiftkurtlar’ın; 1999 yılında faaliyete açtığı Çiftkurtlar Sigorta Aracılık Hizmetleri Şirketi, A tipi 8 büyük sigorta firmasının acenteliğini üstlenmiş. Bu kapsamda, kasko, konut, sağlık ve diğer sigorta operasyonlarını da yürütüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.