Baba Ocağına Geri Dönüyorum

Baba Ocağına Geri Dönüyorum

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkanı'na teşekkür etti ve '9 Kasım'da baba ocağına geri dönüyorum' dedi.

     CHP Parti Meclisi'nden dün 44 'Evet' oyu alarak tekrar CHP'li olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül basın toplantısı yaptı. Açıklamalarındaki satır başları ise şöyle;

"Baba ocağına geri döndüm"
     Yıllar sonra CHP'ye, baba ocağına geri dönüyorum. Bu karar için Kılıçdaroğlu'na, MYK, PM üyesi arkadaşlarıma, yıllardan beri sokak sokak dolaşan Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül veren binlerce yurttaşıma teşekkür ediyorum.

"Hakkım teslim edildi"
     Bugün son derece mutluyuz. Bu karar ülkemizin özlediği büyük demokratik buluşmaya büyük katkı sağlayacaktır. Bu karar ayrıca bir hakkın teslimidir. Bu karar birlikte sevgiyle yol almanın 'bismillah' diyerek başlangıcıdır. CHP'nin İstanbul'dan başlayacak iktidar yolunda büyük bir sayfa açılmıştır.

"İstanbul'u kurtaracağız"
     Geçmişe dair kimseye bir kırgınlığım yok. Alınan bu karar haktan hukuktan adaletten yanadır. 9 Kasım bizler için ve Türkiye için önemli bir gün. 9 Kasım'da CHP Genel Merkezi'ne giderek sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'ndan parti kartımızı alacağız. Her şey yeni başlıyor. Önce İstanbul'u sonra Türkiye'yi sevgisizlikten kurtaracağız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.