Avukata Taciz Şoku

Avukata Taciz Şoku

Şişli Piyalepaşa’da spor yaparken bir gencin tacizine uğrayan avukat Hicran Akkaya Şenol, 1.5 kilometre kovaladığı tacizciyi polise yakalattı.

 Avukata Taciz Şoku

Şişli Piyalepaşa’da spor yaparken bir gencin tacizine uğrayan avukat Hicran Akkaya Şenol, 1.5 kilometre kovaladığı tacizciyi polise yakalattı.

 

ZANLIYI TAKİP ETTİ YAKALATTI

İddiaya göre, Şenol sabah saat 09.30 sıralarında spor yapmak için Şişli Piyalepaşa Bulvarı bulunan evinden çıktı. Spor yapan Şenol'un arkasından gelen bir genç elle tacizde bulundu. Taciz karşısında büyük şok yaşayan genç avukat, tacizcinin peşine düştü. Yaklaşık 1.5 kilometre boyunca zanlıyı takip eden Şenol, bir yandan da polisi arayarak durumu bildirdi. Kadın avukatın uzun süre kovaladığı zanlı, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Çevredeki vatandaşlar ise yaşanan olayı izlemekle yetindi.Gözaltına alınan tacizci, Feriköy Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis merkezine gelen avukat Şenol, zanlıdan şikayetçi oldu. Zanlı, hakkındaki suçlamaları reddederek, 'Yok öyle bir şey' dedi.

 

KİMSE YARDIM ETMEDİ

“Sabah sporuna çıkmıştım. Sabah 09:20 sıralarında koşarken tacizci yanıma yaklaştı ve beni elle taciz etti. Bu sırada donakaldım. Etrafıma baktım ama kimse yardım etmedi. Ben de Piyalepaşa'ya doğru koşmaya başladım. Tam 1.5 kilometre sürdü. Bu sırada polisle irtibattaydım. Takip mesafemi korudum ama bir yandan da elinde bıçak ya da kesici alet olur diye korkuyordum. O sırada polis geldi ve tacizciyi yakaladı. Beni taciz ettiğinde koşmam gerektiğini biliyordum ve buna sessiz kalamazdım. Kadınlar bu tür olaylarla karşılaşıyor ve psikolojileri bozuluyor. Eğer o şahıs yakalanmasaydı benim de ömür boyu aklımda kalacaktı. Ama çok şükür yakaladık. Eğer ben onu yakalamasaydım belki de yarın bir gün bir kadına tecavüz edecekti. Kadınlara tavsiyem olayı bırakmasınlar. Çünkü daha sonra büyük yaralar açılıyor”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.