Avrupalının internet tutkusu başka

Avrupalının internet tutkusu başka

Küresel internet bilgi sağlayıcısı “comScore” şirketinin yayımladığı rapora göre, Avrupalı bir ayın ortalama 16,5 gününde internete giriş giriyor.

Küresel internet bilgi sağlayıcısı “comScore” şirketinin yayımladığı rapora göre, Avrupalı bir ayın ortalama 16,5 gününde internete giriş giriyor ve ayda toplam 24 saatini 2662 web sayfasını görmek için harcıyor.
Haberin devamı

Nüfusunun yüzde 83’ü online olan Hollanda’nın internete en yüksek giriş oranına sahip olduğu belirtilen raporda, yüzde 11 giriş oranıyla Rusya’nın internete en az giren ülke olduğu kaydedildi.

Araştırmada izlenen 16 ülkeden 221 milyondan fazla insanın her ay internete girdiği belirtilen comScore raporunda, Almanya’nın 15 yaş ve üzerinde 32,5 milyon nüfusla en büyük online nüfusa sahip olduğu açıklandı.

Raporda, Norveç’in ve Danimarka’nın 15 yaş ve üzeri nüfuslarının yüzde 70’i, Danimarka’nın yüzde 68’i, Finlandiya’nın yüzde 65’i ve İngiltere’nin 62’sinin internete bağlandığı belirtildi.

ComScore, ABD’de ise internet kullanıcısı sayısının 156 milyon olduğunu ve 121 milyon insanın her gün online olduğunu bildirdi.


NTV


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.