Avene Ürünleri

Avene Ürünleri

Touluse Köyünde bulunan termal su kaynağı, Avene kasabasında bulunmaktadır. Adını kasabasından alan bu kaynak su, günümüzde adını sıkça duyurmayı başaran Avene ürünleri dermokozmetik markalar arasında yerini almaktadır.

Avene Ürünleri

Touluse Köyünde bulunan termal su kaynağı, Avene kasabasında bulunmaktadır. Adını kasabasından alan bu kaynak su, günümüzde adını sıkça duyurmayı başaran Avene ürünleri dermokozmetik markalar arasında yerini almaktadır. Cilt sorunlarına iyi gelen marka 1990 tarihinde resmi olarak insanların hizmetine sunulmuştur. Cilt bakım ürünleri, yüz bakım gibi birçok ürün gamına sahip olan marka serisi her cilt tipine uyum sağlar. Özel olarak üretilen Avene ürünleri, cilt sağlığına özen göstermek isteyen kişiler dermokozmetika sitesinde özel bakım ürünlerini inceleyerek uygun ürünleri rahatlıkla bulabilmektedir.

Avene Antirougeurs Serisi

Cilt yüzeyinde meydana gelen yağlanmanın önüne geçen Avene ürünleri aynı zamanda çevresel faktörler ve hava kirliliği, güneş ışınları, toz ve kirin temizlenmesine yardımcı olur. Yüz çevresinde oluşan tüm sorunların kalıcı bir şekilde düzelmesine yardımcı olmaktadır. Cildin her türlü ihtiyacına yönelik bakım ürünlerini formülize etmektedir. Kızarıklık ve tahriş durumlarını da etkisi altına alan marka serisi yağlı ciltlerde de etkisini göstermektedir.

Avene Cleanance Serisi

Cilt katmanlarında bulunan sebum seviyesini dengelemeye yardımcı olan cilt bakım serisi özellikle yağlı ciltler üzerinde etkinliğini sağlamaktadır. Yağ kanallarında biriken kirin dışarı çıkması ile meydana gelen akne ve bunun sonucunda ortaya çıkan akne izleri kötü bir görünüm sergiler. Bu nedenle Cleanance yüz bakım serisi cilt yüzeyinde meydana gelen kızarık ve tahriş görünümünü düzenler, parlak ve canlı görünmesini sağlar. Avene kullanıcıları tarafından sıklıkla Avene Cleanance Gel ürünü tercih edilmektedir. Birbirinden çeşit ürünleri ile cilt sağlığını koruma altına alan Avene Cleanance Gel ürününü dermokozmetika sitesinden inceleyebilirsiniz.

Avene Güneş Koruyucu

Güneşin zararlı ultraviyole ışınlarına karşı koruma sağlayan ürünler yaz aylarında etkisini ikiye katlamaktadır. Yüksek koruma filtresine sahip ürünler bebek, çocuk ve yetişkin tüm aile bireylerinin rahatlıkla kullanabileceği içeriklere sahiptir. Öğlen saatlerinde güneşin yeryüzüne dik açıyla inmesi ve bu ısıya maruz kalmak cilt sağlığına oldukça zararlıdır. Bu saatlerde güneşe çıkmamak veya güneş koruyucu ile korunmak gerekmektedir. Avene güneş koruyucu ürünler bu konuda istenilen etkinliği anında gösterir ve gün boyu koruma sağlar. Güneş koruyucu bebek, çocuk ve yetişkinlerin cildini güneşin zararlı ultraviyole ışınlarından fazlasıyla uzak tutar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.