Atik Mobil ile “Araç takip cihazı” mucizeleri

Atik Mobil ile “Araç takip cihazı” mucizeleri

Atik Mobil, ticari kurumlara, küçük bir araç takip cihazı takarak büyük tasarruflar sağlıyor

Ticari hayatta yeni bir dönem başlıyor. İşletmeler artık araç takip cihazıyla bir bilgisayar üzerinden tüm araç filolarını ve elemanlarını kontrol edebilecekler. Bu sayede araç ve çalışanları üzerinde sıkı bir denetim kurma olanağı bulacak olan işletmeler, zamandan, yakıt giderlerinden önemli tasarruflar elde ederken, çalışanlarının işgücü kapasitesini ve verimliliğini de önemli ölçüde yükseltmiş olacaklar.

Uydu üzerinden gerçekleşen araç takip sistemi, Dünyanın ileri teknolojili pek çok ülkesinde hayata geçmiş durumdayken Türkiye’de henüz ticari işletmelerce yeni keşfediliyor. Araç takip sistemini Türkiye’ye getiren ilk firmalardan birisi olan İstanbul Maslak Oto Sanayi Sitesi’ndeki Atik Mobil’in sahibi Kemal ve Cemal Atik kardeşler konuyla ilgili olarak şu görüşlere yer verdiler:

“Bu sistem dünyanın teknoloji açısından ileri ülkelerde hızla yayılmaktadır. Araç takip cihazı taktıran şirketler araç filolarını bilgisayar üzerinden dakika dakika takip edebiliyorlar. Bu sayede çalışanların denetimi ve randımanlı çalışması sağlanıyor. Bu da özellikle satışta önemli bir ivme sağlıyor. Bunun yanı sıra araç personelce iş dışı kullanıma kapatılmış oluyor. Yakıttan önemli miktarda tasarruf bu sayede elde ediliyor. Araç takip sistemi kurduğumuz bir firma geçtiğimiz ay 50 bin liralık yakıt tasarrufu sağladığını dile getirdi. Bir başka firma ise satıştaki düşüşün personelin gerekli rutu tamamlamadan ilgisiz yerlerde vakit geçirmesinden kaynaklandığını araç takip sistemi sayesinde belirlediğini bildirdi. Bunlar ticari işletmeler için hayati önem taşıyan konular. Artık çok uygun fiyata taktıracakları bir araç takip cihazıyla bütün bu olumsuzlukların önüne geçebilecekler. Bize bu konuda başvuran firmaların araçlarına 45 dakika gibi bir sürede araç takip cihazı monte ediyoruz. Daha sonra da www.atikmobil.com sitemizden kendisine bir kullanıcı ismi ve şifre veriyoruz. Firma istediği zaman, internet üzerinden sitemize bağlanarak aracının nerde olduğunu, kaç kilometre hızla gittiğini, gün içinde ne kadar kilometre yaptığını, aracın 6 ay geriye dönük raporlarını alabiliyorlar. Aynı zamanda bilgisayar üzerinden gerekli hallerde araçlarını kilitleyebiliyor. Bu da hırsızlığa karşı çok etkili bir güvenlik önlemi sağlıyor. Kısacası bu sistemi kullanan ticari kurumlar ekonomik olarak çok büyük faydalar görüyorlar. Dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan birisi de sistemi kuran firmanın güvenilirliği. Bu açıdan firmamız Atik Mobil sektörde güvenilirliğini ispatlamış en önemli kurum konumundadır. Ticari alanda faaliyet gösteren tüm kurumlar, arzu ettikleri takdirde bizi arayarak konu hakkında detaylı bilgi edinebilirler.” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.