Asker Eğlencesini Birbirine Kattılar

Asker Eğlencesini Birbirine Kattılar

Şişli’nin Kurtuluş Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlencesine kimliği belirsiz şiddet yanlısı bir grup tarafından müdahale edildi.

 Vatandaşlar Kurtuluş otobüs durağı, belediye otobüsleri, PTT binası ve çevredeki bir benzin istasyonunun zarar gördüğü saldırıyı terör örgütü sempatizanlarının gerçekleştirdiğini öne sürdü. Eğlenceyi düzenleyen gençler Türk bayrağını öperek; "Bayrağımızı yaktırmadık" şeklinde konuştu.

Kasımpaşa mevkiinden mahalleye giriş yapan grubun ses bombası attığı, ardından havai fişekler ve molotof kokteylleri ile çevreye zarar verdiği görüldü. Grubun belediye otobüslerinin camlarını kırmasının ardından PTT binasına molotof kokteyli atmasıyla birlikte küçük çapta yangın çıktı. Olayda PTT binasının camları ve kapıları kullanılamaz hale geldi.

BAYRAĞI YAKTIRMADILAR
Olaylar sırasında eğlence alanına asılan dev Türk Bayrağına da saldırıda bulunulduğu öne sürüldü. Asker eğlencesini düzenleyen gençlerin saldırıyı önlediği, bayrağın yakılmasına engel oldukları belirtildi.

BENZİN İSTASYONUNDA FACİADAN DÖNÜLDÜ
Çevrede bulunan bir benzin istasyonuna atılan molotof kokteyllerinin alev almaması olası bir faciayı engelledi. Olay yerine intikal eden emniyet ekipleri, benzin istasyonu ve çevrelerinde incelemelerde bulundu.

ARA SOKAKLARDAN KAÇTILAR
Terör örgütü sempatizanı oldukları öne sürülen grubun, eylemlerini gerçekleştirmelerinin ardından ara sokaklara dağıldığı belirtildi. Olaya müdahale eden emniyet güçlerinin semt çevresinde sıkı bir takibe başladığı, olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.