Arınç: Gün beraberlik günüdür

Arınç: Gün beraberlik günüdür

TBMM Başkan Bülent Arınç, Şırnak’da şehit olan Piyade Yarbay Melih Gülova’nın ceneze törenine katılmak için bu sabah geldiği Manisa’da, terörün kökünü kazıyıncaya kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Mehmed Hakkı ÖZBAYIRın haberi

AKP Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'yle birlikte geldiği Manisa Belediyesi'nde açıklama yapan Arınç, şehit Melih Gülova’nın eşi Asena Gülova ve yakınlarına başsağlığı, sabır diledi. Vatanın bölünmezliği uğruna görev yaparken şehit düşen tüm şehitlerin, cennette peygamberin komşusu olduğunu belirten Arınç, şunları söyledi:

“Cenazeler dolayısıyla milletimizin hassasiyetinin yoğun olduğunu biliyorum. Gün teröre karşı birlik beraberlik günüdür. Teröre karşı, elele, sözlerimizle, hareketlerimizle, bayrağımızla karşı olduğumuzu gösterme günüdür. Cenaze törenlerinden kimsenin siyasi çıkar, amaç bekleyeceğini düşünmüyorum. Biz hangi siyasi düşüncede olursak olalım, milletin birlik ve beraberliği vatanın bütünlüğü açısından tek bir yumruk olmalıyız. Terörün kökünü kazıyıncaya kadar mücadele edeceğiz. Şehitlerimize tanrıdan rahmet diliyorum.”

Hürriyet


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.