Arife Nimet Baylan Bazan, İBB Mali Hizmetler Daire Başkanı

Arife Nimet Baylan Bazan, İBB Mali Hizmetler Daire Başkanı

Arife Nimet Baylan Bazan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından, İBB Mali Hizmetler Daire Başkanı olarak atandı.

Arife Nimet Baylan Bazan, İBB Encümen üyesidir.

ARİFE NİMET BAYLAN BAZAN KİMDİR?  

1971 İstanbul doğumlu Nimet Baylan Bazan Anadolu Üniversitesi İşletme Muhasebe Finans Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamaları üzerine yaptı.

Yerel yönetimler ’de Kamu ve Özel sektör iş birliği uygulamalarını tez konusu olarak seçen Bazan, Bahçeşehir İş yeri konut ve Başakşehir’de iş yeri konut başarılı hasılat paylaşımı projelerinde görev aldı.

Çok sayıda dernek, kooperatif ve şirketlerde danışmanlık yaptı. İş yaşamı süresince Gürpınar, Durusu, Bahçeşehir, Başakşehir’de belediye kurucu üyeliğinde bulundu. Bu süreçlerde, belediye sisteminin sıfırdan kurulması aşamalarında önemli görevler üstlendi.

Kamu Mevzuatı, Kamu Mali Yönetimi ve Belediye Gelirleri Mevzuatı, İhale İmar düzenlemeleri konularında yaptığı akademik çalışmalarla dikkat çekti ve Gelişim Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev aldı.

Üniversitenin Avcılar kampüsünde 2013 yılından bu zamana kadar stratejik planlama, Performans değerlendirme ve ücretlendirme, mesleki yazışmalar, Tüketici Davranışları konusunda dersler verdi.

DAPAŞ A.Ş.’de 7 yıl denetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Birçok dergide mesleki yazılar yazdı. Yeni Ufuklar Politika Okulu’nda Türkiye’de Medya, Siyaset ilişkisi, Doğu Anadolu ve Kürt sorunu üzerine hazırladığı çalışmalarla mezun oldu.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcılığı, Başkan Danışmanlığı, İhale Komisyon Başkanlığı, Gayrimenkul Değerlendirme Komisyon Başkanlığı, Disiplin Kurulu Komisyon Başkanlığı, Encümen üyeliği görevlerini yürütmektedir.

Nimet Baylan Bazan evli ve iki çocuk annesidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.