Antalya'da UFO görüldü

Antalya'da UFO görüldü

Antalya Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Kunt ile turizmci Cingöz de UFO gördüklerini ileri sürdü

ECA Elmor'un Akdeniz Bölge Satış Müdürü Ayhan Hacısalihoğlu'nun ardından Antalya Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Selahattin Kunt ile turizmci Baykal Cingöz de 31 Mayıs 2007 tarihinde UFO gördüklerini ileri sürdü.

Pilot olan DHMİ Havalimanı Başmüdür Yardımcısı Selahattin Kunt, saat 23.30 sıralarında Cam Piramit'ten Döner Gazino'ya doğru ışık kümeleri gördüğünü söyledi. Kunt, “Bunlar uzaylıdır demiyorum, ama UFO'nun anlamı ‘bilinmeyen uçan cisimler’ demek. Kibrit alevi renginde beyzbol topu şeklinde, oval arka arkaya 23 cismi gökyüzüne yükselirken gördüm. 6 bin, 7 bin fitlere kadar tırmandılar” dedi.

Parlak, renkli cisimleri uzun süre izlediğini anlatan Kunt, “O sırada geçen uçaklarla kule vasıtasıyla görüşüp, görüp görmediklerini sordum, görmediklerini söylediler. Görüntüler radara herhangi bir şekilde takılmamış. Sadece ışık gördüm. Ben uçak pilotuyum. Bu bir gök olayı değildi. Gök taşları gökyüzünden aşağı doğru iner. Bu gözyüzüne doğru çıkıyordu” diye konuştu.

BİLİNMEYEN CİSİMLER

Sözkonusu parlak cisimlerin, ‘tatil köylerinde animasyon amaçlı kullanılan balonlar olabilir mi?’ sorusunu akla getirdiğini anlatan Kunt, “Benim izlediğim kadarıyla bilinmeyen cisimler Beldibi taraflarından Döner Gazino'ya doğruydu. Ben kuleci olduğum için gece görüşlerimiz önemlidir, tespitimiz doğrudur” dedi.

Kunt, UFO'ların hareketlerinin çok hızlı olduğunu, gördüğü cisimlerin ise daha yavaş hareket ettiğini söyledi. Kunt, “Havacılık tabiriyle dakikada 4- 5 varyo tırmanan uçak gibiydiler” dedi.


TURİZMCİ DE GÖRDÜ

Turizmci Baykal Cingöz de, UFO'ları 31 Mayıs akşamı saat 22.45 sıralarında Konyaaltı semtindeki evinin balkonundan gözlemlediğini ve 9 dakika kamera çekimi yaptığını söyledi. Cingöz, “Ben 22 cisim saydım. Yavaş yavaş hareket eden, ateş topu şeklinde, portakal renginde peşpeşe çıkmaya başladılar. Kamerayla bunu tespit ettim. Sonra Dolunay'ın üstünden çekip gittiler” dedi. Daha sonra Selahattin Kunt'u aradığını söyleyen Cingöz, “Bana sözkonusu cisimleri radarların tespit edemediğini söyledi” dedi. Cingöz, turizmci olduğunu belirterek, “Bunlar UFO olabilir, başka birşey olabilir ama hiçbir şekilde tatil köyünden çıkan ateş topu olamaz ben de turizmciyim. Göktaşı olsa gökyüzünden aşağı süzülürdü” diye konuştu.

DHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.