Anneler Günü'ne özel tavsiyeler

Anneler Günü'ne özel tavsiyeler

Annenizin bu özel gününde ona mutlu bir gün yaşatmak mı istiyorsunuz? Güzel bir kahvaltı veya yemekte ona hediyesini verebilir ve onu ne kadar çok sevdiğinizi bir kez daha söyleyebilirsiniz. Annenize mutlu bir gün yaşatın. Siz de mutlu olacaksınız.

Annenize bu özel günde keyifli zamanlar yaşatmak istiyorsunuz ve henüz bir karar veremediniz. Brunch'tan güzel bir yemeğe,yelken ve deniz keyfinden ücretsiz müze gezisine kadar işte bizden tavsiyeler…

Kozz’da Anneler Günü
Muhteşem Boğaz manzarası, elinizi uzattığınızda deniz, evinizin rahatlığı ve zengin lezzet seçenekleriyle Kozz, Anneler Günü’ne özel bir brunch menüsü sunuyor.

Kozz, bu özel gün için peynir çeşitlerinden şarküteri ürünlerine, fırın mamullerinden sosis, omlet, menemen, kreplere, ev yapımı yöresel reçellere ve tatlılara uzanan onlarca seçenekten oluşan açık büfe brunch menüsü hazırladı.

Manzara esşliğinde mükellef bir kahvaltı
Anne kalbi kadar sıcak bir kahvaltı, muhteşem bir manzara, unutulmaz tatlar ve çiçeklerden masal güzelliğinde sürprizler… Leb-i Derya Richmond’ın Anneler Günü kahvaltısında her şey annelere özel.

Gamze İneceli’nin danışmanlığında hazırlanan lezzetler, Marginal Flowers ve Leb-i Derya’nın işbirliğiyle özel olarak Anneler Günü’ne hazırlanan mekan, bahar güneşinin sıcaklığında annelere her zaman anımsayacakları bir gün yaşatacak.

Hilton'da muhteşem brunch
Hilton mutfağının birbirinden leziz ve farklı yemek seçeneklerinin sunulduğu Brunch’da bu özel güne Latin Trio grubunun müziği ve şeflerin büfede canlı şovu eşlik edecek.
 
Shepoint annelere özel olduklarını hissettiriyor...
Shepoint, sizlere Mayıs ayının ikinci Pazarı “Anneler Günü”nüzü şölen havası içinde geçirmeniz için özel bir gün hazırladı. Shepoint, Garden Cafe Bistro, rengarenk kır çiçekleri ile düzenlenmiş bahçesinde yeşillikler arasında sunduğu brunch keyfi ile canlı müzik eşliğinde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Gitar ve flüt ezgileriyle siz annelere özel hazırlanan programda sürpriz hediyelerle, Shepoint “Anneler Günü”nüzü unutulmaz bir gün olarak yaşatacak.

Annelere Naz sürprizi
Bu 13 Mayıs’ta klasik hediyeler veya bir buket çiçek almak yerine, annenizin bu özel gününü sultanlara layık bir kahvaltıyla taçlandırın. Naz Turkish’in sadece annelere ücretsiz tarifsiz kahvaltısında yok yok.

Omletten, fırından yeni çıkmış hamur işlerine, sınırsız peynir, şarküteri ve lezzet seçeneklerine... Annenizle beraber unutulmaz bir kahvaltı keyfi yaşamak için, 13 Mayıs günü Naz Turkish’te yerinizi ayırtın. İsterseniz aynı gün, akşam yemeği için de annenizle Naz Turkish’te enfes bir sofraya oturabilirsiniz.

Anneler Günü’nde Ceylan InterContinental’de buluşalım!
Anneler Günü’nde, annenize unutulmaz bir gün yaşatmaya ne dersiniz? Ceylan InterContinental, O’na ve size, muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde mükemmel bir brunch öneriyor.

Osmanlı ve Türk mutfağının vazgeçilmez ismi Safran Restaurant, Anneler Günü’nde fasıl müziği eşliğinde, mum ışığının romantik atmosferinde çok özel bir akşam yemeği sunuyor. Annelere özel yüzde 10 indirim ve kalp şeklinde çikolata da Safran Restaurant’ın onlara özel hediyesi.

Ücretsiz müze keyfi
Sakıp Sabancı Müzesi, 13 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde tüm annelere, "Tanrı’ya Adanmış Halılar: Transilvanya Kiliselerinde Anadolu Halıları, 1500-1750"  başlıklı sergiye ücretsiz giriş imkanı sunuyor. Sergi, 10.00 - 18.00 saatleri arasında anneler tarafından ücretsiz gezilebilir.

Anneler Günü'nde deniz ve yelken keyfi
13 Mayıs Anneler Günü’nde annenize hiç unutamayacağı bir hediye vermek ister misiniz? İstanbul Sailing Academy tarafından bugüne özel hazırlanan iki hediye paketinden birini seçerek annenizle baş başa, veya tüm ailenizle birlikte yelken keyfi sürebilirsiniz

Anlamlı hediyeler
Tema Vakfı
’yla birlikte Tekirdağ’da kurulacak Capitol Ormanı’nda annelere adanan binlerce fidan toprakla buluşacak. Alışveriş merkezi içinde kurulacak Tema- Capitol Ormanı standından siz de anneniz için 3 YTL değerindeki fidanlardan satın alabilir, sertifikasını annenize götürebilir, ormanın nasıl yeşerdiğini bilgisayar üzerinden görebilirsiniz.

Anneler Günü’nde, Çekül Vakfı’nı arayarak, annenize ve anne adaylarına "7 Ağaç" armağan edebilir, oluşturulacak Anneler Günü Ormanı’yla hem annenizi hem de doğayı sevindirebilirsiniz. Dilerseniz, doğa dostu ve kalıcı bir armağan seçeneği olan "7 Ağaç"ın yanında çam kozalağı ve ağaç yaprağını sembolize eden camdan kolyeler, yaka iğnesi veya çizer Tan Oral tarafından tasarlanan ayaklı sertifikalardan birini de seçebilirsiniz. ÇEKÜL Vakfı’nın armağanları bunlarla sınırlı değil. www.cekulvakfi.org.tr adresindeki armağan köşesinde yer alan, doğa ve kültürü sembolize eden birbirinden şık ücretsiz e-kart’lardan da istediğiniz herkese gönderebilirsiniz. 7 Ağaç bedeli 30, camdan kolyeler 15, yaka iğnesi 10, sertifika 10 YTL.

Annenize sinemanın büyülü dünyasını hediye edin
Cinecity Sinemaları
, Anneler Günü için özel bir hediye alternatifi sunuyor. Annelerinin sinema keyfini dilediği gibi yaşamasını isteyenler, onlara Cinecity Sinemaları’ndan cineclub üyeliği hediye edebilecekler. Anneler, cineclub üyelik kartı ile Cinecity Sinemaları’nda sinema keyfi yaşarken aynı zamanda birbirinden güzel sürprizlerle tanışabilecek ve üyelere özel avantajlardan yararlanma şansına sahip olacak


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.