Anadan üryan inceleme !

Anadan üryan inceleme !

Şenay Akay'dan inanılmaz itiraf! Anadan doğma soyup inceliyorlar.

Show TV'deki Magazin Mahkemesi'ne konuk olan ünlü manken Şenay Akay'dan müthiş bir itiraf geldi. Manken olmaya niyetli olanların ibretle okuyacağı bu uygulamayı Şenay Akay gayet doğal buluyor.

Uygulama ne mi?

Cemil İpekçi, Cengiz Abazoğlu gibi modacıların defilelerine çıkmak isteyen mankenler, cast görüşmelerinde çırıpçıplak soyuluyor.

Modacı, elbiselerini taşıyacak kişileri seçerken anadan üryan kalan mankenlerin vücutlarını böyle inceliyor.

Şenay Akay'ın anlattığına göre bunu yapan sadece modacılar değil. Aynı şekilde fotoğrafçılar ile moda sektöründeki benzer işleri yapanlarda mankenleri çırılçıplak soyup, inceliyor.

ÇIPLAK İNCELEMENİN NEDENİ?

Çırıpçıplak incelenmeyi doğal sayan Şenay Akay, bu uygulamanın gerekli olduğunu savunuyor. Diyor ki; "Kıyafeti taşıyıp taşıyamayacağınızı görmek için modacı sizi çıplak görmek zorunda. Selülitiniz var mı, başka bir sorununuz var mı diye incelemeli."

KULİSTE DE ANADAN ÜRYAN!

Yine öğreniyoruz ki mankenler için bu uygulama gayet doğal. Dahası hiç biri rahatsızlık duyulmuyor. Çünkü aynı şekilde, erkek mankenlerin de olduğu kuliste anadan üryan soyunuyorlar.

Şenay Akay anlatmaya devam ediyor; "Benim çalıştığım kişiler son derece profesyonel insanlardı. Ben hiç bir zaman bana et gözüyle bakıldığını görmedim. Ben mankenim ama elbisemle bana bakın diyemezsiniz. Kuliste de anadan üryan kalıyorsunuz giyinip soyunurken. Erkek mankenler de var. Ama orada herkes işini yapıyor. Profesyonel bir gözle bakıyor. Sonuçta ben sokakta çıplak dolaşmıyorum, işimi yapıyorum."

(Kaynak: televizyongazetesi)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.