AKP'li Genç'in Yeğeni Gözaltında

AKP'li Genç'in Yeğeni Gözaltında

Eyüp'te bir kişiyi kaçırarak alıkoydukları iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç'in kardeşi Mehmet Genç'in oğlu Esat Genç'in de bulunduğu 14 kişi adliyeye sevk edildi.

Bir süre önce polise başvuran A.F.Ö'nün, Eyüp Belediye Başkanı Ahmet Genç'in kardeşi olan eski ortağı Mehmet Genç'in, aralarındaki mali anlaşmazlık yüzünden kendisini adamlarına kaçırtıp alıkoydurduğunu öne sürmesi üzerine İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan 14 kişinin polisteki işlemleri tamamlandı. Başkan Genç'in kardeşi Mehmet Genç'in oğlu Esat Genç ile 13 şüpheli, daha sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gönderildi.

Aynı olay kapsamında gözaltına alınan ve şubede rahatsızlandığını söyleyen Mehmet Genç ise polislerce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüphelilerin, Eyüp'te bir süre önce darp, silahlı saldırı, yaralama, zorla haraç alma ve kaçak inşaat sahiplerinden tehdit yoluyla menfaat temin etmek gibi suçlara ilişkin 12 adamıyla birlikte tutuklanan suç örgütü elebaşı Sinan D. ile ilişkileri olduğu öne sürüldü. Öte yandan, bu kişilerden ele geçirilen 8 adet tabancanın da herhangi bir suçta kullanılıp kullanılmadığının belirlenmesi için Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildiği belirtildi.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.