AK Parti'nin misyonu

AK Parti'nin misyonu

Başbakan Erdoğan AK Parti'nin 22. Dönemin son grup toplantısını yaptı. Milletvekilleriyle vedalaşma niteliği taşıyan toplantıda Erdoğan, partinin misyonunu anlattı.

Başbakan Erdoğan AK Parti'nin 22. Dönemin son grup toplantısını yaptı. Milletvekilleriyle vedalaşma niteliği taşıyan toplantıda Erdoğan, AK Parti'nin misyonunu anlattı.

Erdoğan'ın açıklamaları özetle şöyle:

AK Parti siyaset tabanı Türkiye olan bir siyasi partidir. Bölgesel, etnik dinsel milliyetçiliği reddeden bir partiyiz. Biz sağın da solun da değişim taleplerine cevap veren bir partiyiz. Kulağı tek bir ses ile dolu bir parti değiliz.

Türkiyenin dört bir yanındaki belediyelerin hiç birine ayrımcılık yapmadık. Kaynak dağılımını eşit yaptık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğum dönemde bu konuda çok büyük sıkıntılar yaşadığım için bunun ne demek olduğunu iyi biliyorum.

Hizmet etmek için cumhurbaşkanı olmak gerekmiyor.

Emanetini taşıdığımız halkımızla birlikte bu ilerlemeleri yaşadığımız için mutluyuz bahtiyarız. Dün Anayasa paketinin sayın Cumhurbaşkanına gönderilemesi konusunda duruşunuzla bunu gösterdiniz. Birileri şunu bekliyordu. Bunlar 350'lerde 352'lerde kalır. Nasıl toplanacaklar? bağımsızlardan hele hiç destek çıkmaz. Anamuhalefet partisi de planını yürütür. Siz bu duruşunuzla bunların hepsinin planlarını boşa çıkardınız.

Sizler aillerinizi ve evletlarınınızı görememe pahasına bu ülkeye hizmet için gecenizi gündüzünüze kattınız. Ben hepinizi tek tek teşekkür ediyorum. Şimdi bulunduğumuz noktadan daha ileri gitme vaktidir. Artık geri gidemeyiz. Her bir arkadaşımıza içimden gelen şükran hislerimle diyorum ki Allah sizlerden razı olsun. Bu dönemde nöbet değişimleri olabilir ama bütün arkadaşlarımızın bulunduğu yerlerde hizmetlerine devam edeceğini bütün gönlümle inanıyorum. Birlik ve beraberlik ruhumuz 22 Temmuzda daha da artacaktır.

3 Kasım seçimlerinde Iğdır ve Tunceli hariç 79 vilayetten milletvekili çıkaran bir partiyiz. Bu öyle her partiye nasip olmuş bir şey değildir. AK Parti küçülmüyor, büyüyor. Hepinizi bu duygularla selamlıyor, Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum.

AYRINTILAR GELECEK

HABER7

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.