Ak Partililerin seçimdeki tatili; Sarıgül ve Ak Parti ittifakının adeta ispatı oldu!

Ak Partililerin seçimdeki tatili; Sarıgül ve Ak Parti ittifakının adeta ispatı oldu!

Ak Parti Şişli İlçe Başkan Yardımcıları ve garanti yerdeki meclis üyesinin seçim ortamında yurtdışı tatiline çıkmaları, Sarıgül ve Ak Parti ittifakının adeta ispatı oldu.

POLAT VE YÜKSEL SEÇİMDE LİZBON’DA TATİLİNDE

Ak Parti Şişli Teşikilat Başkanı, aynı zamanda da, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Serkan Polat ve Mali İşler Başkanı, aynı zamanda da garanti yerden Şişli Meclis Üyesi Gökhan Yüksel, seçimin en hareketli günlerinde birlikte Portekiz Lizbon’a tatile gittiler.

SEÇİM KOORDİNATÖRÜ SERKAN POLAT TATİLDE

Ak Parti’de; seçim koordinasyon merkezi başkanı demek, seçim ortamında ilçe başkanından daha da yetkilidir. Tüm seçimi yönlendiren de tek yetkili kişidir. Milletvekilleri dahi SKM başkanına tabidir. Yani ilçe başkanı da seçim zamanlarında seçim koordinasyon merkezi başkanına tabidir. Ak Parti’nin tüm seçim koordinasyonundan da sorumludur. Bu seçim ortamında bu tatlilin yapılması bu nedenle çok dikkat çekeci bir olaydır.

SEÇİMİN MALİ İŞLERİ GÖKHAN YÜKSEL’DE TATİLDE

Ak Parti mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı ve garanti yerden adeta şimdiden Şişli Belediye Meclis Üyesi olan Gökhan Yüksel’de Serkan Polat ile birlikte Portekiz Lizbon tatiline birlikte gittiler. Seçim döneminde tüm harcamalar da yine mali işlerden sorumlu başkan yardımcısının onayı ile yapılabildiği bu süreçte, bu iki önemli makamlardan sorumlu başkanların birlikte tatile gitmeleri gündemi sarsacak bir durum. 

AK PARTİ TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ OLAY

Seçim ortamında iki hassas birim başkanının tatile çıkmaları; Sarıgül ve Ak Parti ittifakının adeta tescillenmesi anlmına geliyor. Paranın en çok harcandığı seçim döneminde bu tatile çıkılması, Ak Parti tarihinde görülmemiş bir olay olarak tarihe geçmiş oldu.

MECLİS ÜYELERİ TOPLANTISINA KATILAMAYACAKLAR

Yarın, Ak Parti Şişli Belediye Meclis Üyeleri adaylarının katıldığı bir kahvaltı programı var. Ama bu proğrama, Şişli’nin SKM ve Teşkilat Başkanı Serkan Polat ve Mali İşlerden Sorumlu ve Şişli Belediye Meclis Üyeliği adeta garantilemiş olan Gökhan Yüksel, bu önemli toplantıya katılamayacakları kesinleşmiiş durumda.

AK PARTİ’NİN SARIGÜL’Ü DESTEKLEDİĞİNİN ADETA İSPATI

Bundan önceki ve bu gün yaşanan olaylarla; Ak Parti’nin Şişli’de, DSP Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sargül’ü desteklediğinin de adeta ispatı olmuş oldu.

Bundan önce de, yine Şişli Gazetesi'nde, Ak Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday ve Sarıgül ittifakı ile ilgili haberler yapmıştık.

İŞTE O HABERLER:

AK PARTİ SARIGÜL İTTİFAKI

ak-parti-sarigul-ittifak-yemek.jpg

SARIGÜL AK PARTİ İTTİFAKI BU SEFER BAYRAM NAMAZINDA

ak-parti-sarigul-ittifak-bayram-namazi.jpg

AK PARTİ 3 İLÇEYİ MHP'YE, ŞİŞLİ'Yİ DE DSP'YE BIRAKTI

ak-parti-sarigul-ittifa-adaylik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum