AK Parti'den Elazığ'a '5' teşekürü

AK Parti'den Elazığ'a '5' teşekürü

AK Parti'nin Ağar'ın memleketi olan Elazığ'da önemli bir başarı elde ettiğini belirten AK Parti İl teşkilatı, sağlanan başarıdan dolayı Elazığ halkına teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Ali Şerifoğulları yaptığı açıklamada, "22 Temmuz seçimlerinde hemşerilerimizin AK Parti'ye göstermiş oldukları teveccüh ve destekten dolayı sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Seçimlerde partimiz önemli bir başarı elde etmiştir. Seçim sonuçları aynı zamanda demokrasi zaferidir. Milletimizin iradesi, çözümü farklı mahfillerde arayanlara karşı bir uyarı olmuştur. İkinci AK Parti iktidarı ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti, bütün
vatandaşlarımızı kucaklayacak, ülkenin tamamen kalkınması için durmadan, dinlemeden yoluna devam edecektir. İlimizde seçilmiş olan 5 milletvekilimiz, ilimizin ve vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip edecektir. Ben de AK Parti İl Başkanı olarak hemşerilerimizin problemlerini çözmek için azami gayreti sarf edeceğim. Bütün hemşerilerimiz şunu gayet iyi bilsinler ki AK Parti'nin kapısı partimize oy versin veya vermesin herkese açıktır" dedi.

Seçimin Elazığ'da büyük bir olgunluk içinde geçtiğine işaret eden Şerifoğulları, "Büyük bir olgunluk içerisinde geçmiştir. Bu sebeple bütün partili kardeşlerimize, muhalefet partilerinin yöneticilerine ve özellikle güvenlik kuvvetlerinin mensuplarına teşekkür ediyorum. Seçim sonucunun ülkemize, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyor, bütün Elazığlı hemşerilerime selam ve saygılar sunuyorum" diye konuştu.

İHA






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.