Ajda Pekkan'ın çocuk itirafı

Ajda Pekkan'ın çocuk itirafı

Ajda Pekkan bugüne kadar neden çocuk yapmadığını açıkladı. İlginç itiraf

Bugüne kadar başından iki evlilik geçen Ajda Pekkan, çocuk sahibi olmama nedeninin kilo alma korkusu olduğunu itiraf etti. 

İlk evliliğini 28 yaşındayken Coşkun Sapmaz ile yapan, yıllar sonra Ali Bars ile nikah masasına oturan ancak bu evliliği de boşanmayla sonuçlanan Ajda Pekkan, çocuk sahibi olmama nedenini ilk kez itiraf etti.

Türkiye'nin Süper Star'ı, insanların hayran olduğu imajı korumak adına çocuk sevgisinden mahrum kaldığını söyledi: "Ben kilo alırım korkusuyla hamile kalmadım. Sonuçta sanatçı dediğin hem gizemli hem bakımlı görünmeli... Düzgün giyinmek, düzgün hareket etmek, insanların sevgisine layık olabilmek gerek. Ajda Pekkan olmak kolay değil. Bugüne kadar hep bana aşık olunduğu için, benim aşık olmaya vaktim ve fırsatım olmadı. Hep koştum, hoş ve bakımlı olmaya çalıştım. Bu sanki benim mecburiyetim ve vazifemmiş gibi değerlendirildi. Hep o mükemmeli istediler ve yarattığım imaja aşık oldular. Oysa ki içimdeki ben, hiçbir zaman yansıttığım hayatın içindeki figür olan ben değilim. Onu yaşamaya kalksam bugünlere gelemezdim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.