Aile Hastanesi çalışanları Kızılay’a kan bağışladı

Aile Hastanesi çalışanları Kızılay’a kan bağışladı

Kızılay ve Aile Hastanesi Bahçelievler işbirliğiyle “Gönüllü Bağışı Etkinliği” düzenlendi.

    Kızılay ve Aile Hastanesi Bahçelievler işbirliğiyle “Gönüllü Bağışı Etkinliği” düzenlendi. Toplumun kan verme konusundaki duyarlılığını artırmak amacıyla çeşitli kurumların katılımlarıyla gönüllü kan verme günleri düzenleyen Kızılay, bu defa Aile Hastanesi Bahçelievler’de bir etkinlik gerçekleştirdi.

   Yöneticiler başka olmak üzere,  hemşireler, hasta danışmanları, kafeterya çalışanları, sağlık memurları ve hasta yakınlarının da ilgi gösterdiği gönüllü kan verme etkinliğinde, Kızılay ekipleri kan alma öncesinde bağışçılara çeşitli ikramlarda bulundu. Ardından kan alma işlemine geçildi. Etkinliğe gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Kızılay yetkilileri, toplumdaki kan verme duyarlılığının artırılması konusunda Kızılay öncülüğünde yapılan çalışmalardan olumlu sonuçlar aldıklarını, bu anlamda özel bir hastanenin de kendilerine destek olmasından mutluluk duyduklarını ifade etti. Etkinlik sırasında gönüllü olarak kan veren bağışçılara teşekkür belgesi hediye edildi.  

    Aile Hastanesi Bahçelievler Direktör Yardımcısı Cemil Demirci, gönüllü kan bağışı etkinliğine katılanlara teşekkür ederek, “Kurumumuz adına bu etkinliğe katılmak istememizin nedeni hem sosyal sorumluluğumuzu yerine getirmek, hem de gönüllü kan bağışçılığının, insani açıdan kutsal bir görev olduğu bilincini göstermekti.  Bu anlamda diğer kurumlara da kan bağışı konusunda örnek olmak istiyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.