Ahmet Ünal: “Beş günde bitecek sokak düzenlemesini yapmaktan aciz”

Ahmet Ünal: “Beş günde bitecek sokak düzenlemesini yapmaktan aciz”

CHP’nin ittifak ortağı ve Muammer Keskin’in de Şişli Belediye Başkanı olmasında büyük emekleri olan İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal; ‘Beş günde bitecek bir sokak düzenlemesini yapmaktan aciz olmayı Şişli Belediyesi’ne yakıştıramadığını söyledi.

ÜNAL, ŞİŞLİ’NİN MAHALLERİNE İNMEYE BAŞLADI

İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den çok Şişli’nin mahallelerini gezmeye başladı. Ünal, Şişli’nin mahallelerini İyi Parti’nin üst düzey yöneticileri ile birlikte gezerek Şişli’deki yönetim zafiyetini parti üst düzey yöneticilerine de göstermeye başladı. 

ÜNAL, 2,5 YILIN SONUNDA KESKİN’İ İLK DEFA ELEŞTİRDİ

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmasından çok büyük emekleri olan İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal’da aradan geçen 2.5 yılın sonunda Keskin’i ilk defa sert bir eleştiri yaptı.

ahmet-unal-muammer-keskin-sokak-duzenlemesini-yapmaktan-aciz3.jpg

İşte, İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal’ın eleştirisi:

“ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN ACİZLİĞİNİ YAKIŞTIRAMADIM”

Bugün Fulya Mahallesi Bilge Sokak'ta vatandaşlarımızla bir araya geldim. Yaklaşık 200 ailenin yaşadığı sokağın en büyük sıkıntısı 5 yıldır Şişli Belediyesi'ne sürekli başvurmalarına rağmen sokakta bir düzenleme yapılmamış olması. Yaşlı ve hasta vatandaşlarımızı eve hapseden bu duruma yerinde şahitlik etmiş olmaktan büyük üzüntü duydum.

5 günde bitecek bir sokak düzenlemesini yapmaktan aciz olmayı Şişli Belediyesi'ne yakıştıramadım. Umuyorum ki Bilge Sokak sakinlerinin sesinin ilgili yerlere erişmesine vesile oluruz ve bu sorun bir an önce çözülür.

KESKİN, SARIGÜL KORKUSUYLA SOKAĞA DAHİ ÇIKAMIYORDU

CHP’den Şişli Belediye Başkanı adayı süreçte sokağa dahi çıkmakta zorlanan Muammer Keskin, CHP’nin ittifak ortağı İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal’dan aldığı destekle birlikte sokaklara inmeye başlamıştı.

ahmet-unal-muammer-keskin-sokak-duzenlemesini-yapmaktan-aciz2.jpg

ÜNAL, KESKİN’İ CANLA BAŞLA DESTEKLEMİŞTİ

CHP’de birçok yönetici ve Muammer Keskin’in yakınları dahi başkan adaylığı sürecinde Keskin’e destek olmazken Ahmet Ünal ve ekibi canla başla Muammer Keskin’in başkan seçilebilmesi için çalışmışlardı.

KESKİN, PROTOKOLE UYMAYIP İYİ PARTİ’DEN İSİM ALMADI

CHP ile İyi Parti’nin ittifak protokolü gereği, CHP listesinden Şişli Belediye meclis listesine İyi partiden isimler yazması gerekiyordu. Muammer Keskin, her gittiği yerde kendisinden çok ilgi ve alaka gören Ahmet Ünal’ı da kıskanarak İyi Parti’den hiçbir ismi meclise yazmamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.