Ahmet Hamdi Gürbüz, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi

Ahmet Hamdi Gürbüz, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi

Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyon Üyesi Ahmet Hamdi Gürbüz kimdir? Nereli? Ne iş yapar? Biyografisi

AHMET HAMDİ GÜRBÜZ KİMDİR?

1975 Erzincan doğumludur. İlköğretimimi Erzincan’da tamamladı. İstanbul Tozkoparan Endüstri Meslek Lisesi ve Açık Öğretim Lisesini bitirdikten sonra Lodz University Of Technology (Elektrik Mühendisliği) bölümünden mezun oldu.

2003 yılında kurucusu olduğu Çağan Elektrik Ltd. Şirketi ve AHG Mühendislik Sanayi firmasında Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Kurulduğu günden, 2002 yılından bu yana Adalet ve Kalkınma Partisinde çeşitli görevlerde bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi İl Teşkilat Komisyon Üyeliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği, Şişli Belediyesi Meclis Üyeliği, Marmara Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği, görevli olduğu Belediyelerde İmar Komisyon Üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliği, Gençlik ve Spor Komisyon Üyeliği görevlerinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübünde iki dönem yöneticilik, ayrıca Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanlığı, Erzincanlı İş Adamları Sanayi Derneği (ERSIAD) Yöneticiliği, Avrasya Bir Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeliği, Erzincan Kültür Vakfı (EKEV) Mütevelli Heyeti Üyeliği ve çeşitli Yerel ve Ulusal Sivil Toplum Kuruluşlarında görev yaptı.

Halen Kurucusu olduğu firmalarda Elektrik ve İnşaat Taahhüt alanında faaliyet göstermektedir.

Evli, 2 kız, 1 erkek çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.