Ağar'dan Mesut Yılmaz'a çağrı

Ağar'dan Mesut Yılmaz'a çağrı

DYP Lideri Mehmet Ağar, Mesut Yılmaz'ın Rize'den bağımsız aday olarak çok rahat kazanacağını belirterek, DP listesinden bağımsız aday olmasını arzu ettiklerini söyledi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Mesut Yılmaz'ın Rize'den bağımsız aday olarak parlamentoya girme potansiyalinin çok yüksek olduğunu belirterek, DP listesinden bağımsız aday olarak girmesini arzu ettiklerini söyledi.

CNN Türk'te Ankara Kulisi programında Murat Akgün ve Fikret Bila'nın sorularını yanıtlayan DYP lideri Ağar, Mesut Yılmaz'ın ANAVATAN- DYP birleşmesi ve DP'ye destek verdiğini hatırlatarak, "memleketi olan Rize'de çok rahat seçileceği kanaatindeyiz. DP listesinden bağımsız girerse memnun oluruz" dedi. Ağar, "Müracaat ederse nasıl karşılarsınız?"  sorusuna; "Her şekilde memnun oluruz" cevabını verdi.

"Türkiye'de siyaset iklimi yumuşak olsa terör tırmanmazdı" diyen Ağar şöyle devam etti:

"Terör konusunda koordinatörlük mekanizmasının sonuç doğurmayacağını söylemiştim. ABD'nin talebiyle terörle mücadele temsilcisi değiştirildi. Televizyondan Genelkurmay Başkanı ile görüşülmez. Berabersiniz, sizin sorumluluğunuz altında bir kurumdur, görüşür kararları alırsınız."

CUMHURİYET MİTİNGLERİ

Cumhuriyet mitingleri tarzında, teröre karşı mitingler yapılması konusunda ne düşünüyorsunuz? sorusuna Ağar "olabilir cevabını verdi.

Ağar, iktidara geldikleri taktirde kısa sürede terörü bitireceklerini kaydederek, alınacak tedbirlerle yeni teröristlerin yetişmesini engelleyeceklerini söyledi.

Ağar, "23 Temmuz sabahı değil 2014'e kadar olan süre düşünülmeli. 5 sene daha ülke bu beceriksiz hükümete tahammül edemez. Hükümet manevi değerlerin arkasına sığınarak yeniden bir güç elde etmenin hesaplarını yapmaktadır. Bu hükümet bitmiştir. Ciğerimizi yaralayan şehit cenazelerine bu ülkenin tahammülü yoktur. Merkez sağın güçlü partisi Demokrat Parti ile ülkenin kaderi değişecektir" diye konuştu.

AYRINTILAR GELECEK



HABER7.COM

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.