Adaylar Sınıfta Kaldılar!

Adaylar Sınıfta Kaldılar!

İstanbul'da dün Ak Parti A. Adayları için Temayül yoklamasında bakın adaylar nasıl sınıfda kaldı!

Seçim yaptıkları yerde temizlik, düzen ve sakinlik sağlayamayan bu milletvekili aday adayları Türkiye'ye nasıl temiz ve yaşanılır bir çevre yapacaklar?

Eyüp ilçesi Feshane de 1. 2. ve 3. Bölge den milletvekili olmak için müracaat eden 406 aday adayı çevre ve temizlik konusunda SINIFTA KALDI.. Kötü Puan Aldılar!


Hepsi Çöpe Gitti. B.Şehir Çöpcüleri yerlere serpilmiş yüzlerce, afiş, kartvizit ve su şişelerini saatlerce süpürüp temizlediler..İsraf milyarlarca lira!

AK Parti il, ilçe, yönetimleri, kadın ve gençlik kolları ile mahalle temsilcileri aday adayları arasında tercih yaptı.

Yani kimi layık gördüklerini oylarla tespit ettiler!

İşte çevreye bu kadar saygısız olanların arasında 70 isim seçilip parti genel merkezine yollandı...

Teşkilat yoklamalarının ardından, adaylar genel merkezde mülakata tabi tutulacak.

Yani Feshane salonunu 4-5 saatte böyle savaş alanına çevirip kirletenler, içtiği suyun şişesini çöp yerine, salonun ortasına atanlar, resimlerinin olduğu el ilanları yerlerde gezegenler, çevre ve temizlik meziyeti olmayan bu isimler Türkiye yi nasıl idare edecekler?

EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR!

Bu sözden nasibini almamış adaylar, el ilanları, afişleriyle çevreyi yaşanmaz hale getirdiler.

Tarihi Feshanenin içini çöplüğe çevirdiler..

Görüntü ve Çevre  Kirliliği bu milletvekili olacaklarının umrunda değildi.. Onlar için mühim olan, çok tanınmak, oy alıp temayül yoklamasından geçmek!!!

BAŞBAKAN ÇOK KIZACAK !

Şimdi bu haberi gören Başbakan ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, adaylara eminiz çok kızacak. Ona göre aday tespiti yapacak.

Temayül yoklamalarına bir tane broşür bastırmadan giren, 3. Bölge Milletvekili A. Adayı gazeteci Dursun Boran, görüntüden ve adayların çevreye ve temizliğe dikkat etmemesinin üzücü olduğunu söyledi.

Aday listelerinin genel merkez tarafından açıklanmasından sonra, modern ve çevreye duyarlı bir kampanya başlacağını anlatan Boran, adayların gelişi güzel bina ve alt-üst geçitlere afiş asarak görüntü kirliği yapmamasını istedi.



Çöp Afişler Çöpcüleri çok yordular.

Adayların otobüs durakları ile metro istasyonlarında ki modern bilbordları kiralayıp afişlerini buraya asmasını isteyen Boran, seçmen bu kirlilikler ve çevreye saygı kuralları içinde adaylara ve partiler oy verecek diyor.

Bütün partilerin ve adayların çevre, gürültü, görüntü kirliliği yapmadan bir seçim geçirmesini isteyen Boran, parti genel başkanlarının konuya dair emir vermesini istedi. Belediyeler ile Çevre İl Müdürlerini göreve davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.