Ada hayali suya düştü

Ada hayali suya düştü

Hülya Avşar'ın hayalini kurduğu Ayvalık'taki Çiçek Adası sonunda satışa çıktı. Ancak...

Hülya Avşar'ın hayalini kurduğu Ayvalık'taki Çiçek Adası sonunda satışa çıktı. Ancak adanın sahibi 8 milyon Euro isteyince Avşar'ın Çiçek Adası hayali sulara gömüldü

ÖNCE ÇOK SEVİNDİ

Yaz aylarının büyük bir bölümünü Ayvalık'taki evinde geçiren Hülya Avşar, Ayvalık'ın en güzel adalarından Çiçek Adası'na yıllar önce göz koymuştu. Avşar, Ayvalık sahiline 400 metre uzaklıktaki adayı satın alma hayalleri kuruyordu. Adanın sahibi olan Hatırlı Ailesi, sonunda adayı satışa çıkardı. Dünya starları gibi bir adası olmasını isteyen Avşar bu haberi duyunca sevinçten havalara uçtu.

4 MİLYON EURO'SU VAR

Ancak Avşar, adaya 8 milyon Euro fiyat biçildiğini öğrenince yıkıldı. Çiçek Adası için 4 milyon Euro ayıran ünlü sanatçı, adanın satışını üstlenen Estur Uluslararası Emlak Hizmetleri yetkilisiyle pazarlık yapmak istediyse de Hatırlı Ailesi pazarlığa yanaşmadı. Ada hayali başka bahara kalan Avşar, yine Ayvalık civarında satın almak üzere başka ada araştırmaya başladı. 

Zeytin ağaçlarıyla kaplı bir cennet

27 bin metrekare büyüklüğündeki Çiçek Adası, Ayvalık'ın 400 metre açığında bulunuyor. 1929 yılında Selanik'ten göç eden Hatırlı Ailesi'nin sahibi olduğu ada zeytin ağaçlarıyla kaplı. 




Zafer Akbaş/Star





HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.