Abdi İpekçi Caddesi’nin yenilenen kaldırımı için tören düzenlendi!

Abdi İpekçi Caddesi’nin yenilenen kaldırımı için tören düzenlendi!

Şişli’de yine bir ilk yaşanarak, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yenilenen 600 metrelik kaldırım için açılış töreni düzenlendi.

Abdi İpekçi Caddesi kaldırım yenileme törenine; CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin katıldı.

sisli-de-bir-ilk-abdi-ipekci-caddesi-kaldirim-yenileme-toreni-duzenlendi-ibb-ekrem-imamoglu-sukru-genc-gokhan-zeybek.jpg

600 METRELİK KALDIRIM 16 MİLYONA MAL OLDU

Abdi İpekçi Caddesi’ndeki kaldırım yenilemesinin alt yapısını İBB, üst yapısını da Abdi İpekçi Caddesi Güzelleştirme Derneği yaptı.

Abdi İpekçi Caddesi’nin 600 metrelik kaldırımın düzenleme çalışmalarının toplam maliyeti ise 16 milyon lira oldu. Caddeye, 4.890 metre kare kaldırım, 2.280 metre kare yol yapılana kaldırım maliyetinin metre tülü alt üst yapı dahil 25 bin TL’ye mal oldu. Kaldırımlarda saksılar, özel tasarım elektrik direkleri vb pek çok sokak mobilyası da yenilendi.

sisli-de-bir-ilk-abdi-ipekci-caddesi-kaldirim-yenileme-toreni-duzenlendi-ibb-ekrem-imamoglu-sukru-genc.jpg

VALE HİZMETİNİN GELİRİNİ ŞİŞLİ BELEDİYESİ YÖNETECEK

Yenilenen Abdi İpekçi Caddesi’nde güvenlik ve vale hizmeti yapılacak. Bu hizmetler de tek merkezden yönetilecek. Cadde ki, vale hizmetini de Şişli Belediyesi yönetecek.

8 MİLYON LİRALIK MALİYETİ CADDE ESNAFI KARŞILADI

Abdi İpekçi Caddesini Güzelleştirme Derneği Başkanı Hüsamettin Namlıcı; toplam alt ve üst yapı maliyetinin 15-16 milyon lira civarında tuttuğunu bunun da üst yapıyı ilgilendiren 7-8 milyon liralık maliyetine bu caddedeki mal sahiplerinin kaynak sağladığını ifade etti.

sisli-de-bir-ilk-abdi-ipekci-caddesi-kaldirim-yenileme-toreni-duzenlendi-ibb-ekrem-imamoglu-sukru-genc-husamettin-namlici.jpg

NAMLICI, MUAMMER KESKİN’İN

İBB’YE ARACILIĞI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Hüsamettin Namlıcı, Abdi İpekçi Caddesi’nin kaldırım yenilenmesi için Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in İBB’ye aracılık yaptığı ve tüm proje sürecini takipçisi olduğu için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.