8. grup izciler uğurlandı...

8. grup izciler uğurlandı...

İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen ve “Yerel Yönetimler Dünya Birinciliği” ünvanını elinde bulunduran ücretsiz İBB Ümraniye İzci Kampı faaliyetleri devam ediyor.

8. grup izcilerin alacakları teorik ve pratik eğitimler ve girecekleri etkinlikler:
 
07 Ağustos 2007 Salı: Adaptasyon – Motivasyon Eğitimleri ve kamp yerleşim alanlarını tanıma.
 
08 Ağustos 2007 Çarşamba: Temel İzcilik, İtfaiye, Badminton ve Trafik Eğitimleri.
 
09 Ağustos 2007 Perşembe: Arama Kurtarma, İlk Yardım, Çevre, Tırmanma Duvarı, Bisiklet, Binicilik, Mors ve Fonetik – Telsiz Kullanımı, Oryantring ve İzci Şarkıları Eğitimleri.
 
10 Ağustos 2007 Cuma: Kano – Kayık, Yüzme, Oryantring Uygulama, Pentlantlon, Tiyatro, Bisikletle Arazi Turu, Trafik Eğitimleri alacak, 16.00-17.30 saatleri arasında İBB Mehteran Bölüğü’nün mehteran konserini izleyecekler. Daha sonra Oğuz Saygın tarafından verilecek Hedef Belirleme ve Moral – Motivasyon Semineri’ne katılacaklar.
 
11 Ağustos 2007 Cumartesi; İzci Oyunları, Eskrim, İtfaiye Tatbikat, Sivil Savunma Tatbikat ve Yüzme eğitimleri alarak, akşam Hacivat ve Karagöz Gösterisi’ni izleyecekler.
 
12 Ağustos 2007 Pazar; Ateş Çeşitleri, Tırmanma Duvarı, Yürüyüş Teknikleri, Balıkçılık, Teknik İz İşaretleri ve Uygulaması eğitimlerini alarak, akşam son kamp ateşini yakacaklar.
 
13 Ağustos 2007 Pazartesi; Dönüş hazırlıklarının başlaması ve aynı gün 14.00’de velileri tarafından teslim edildikleri noktalardan karşılanmaları.
 
İBB Ümraniye İzci Kampı ön kayıt ve kesin kayıt işlemleri:
Kayıt yapılabilecek gruplar : 9 ve 10. gruplar.
 
Ön kayıt işlemleri : www.ibb.gov.tr sitesinin ana sayfasındaki; 2007 Ümraniye İzci Kampı Ön Kayıt Girişi başlıklı sabit linki veya http://application2.ibb.gov.tr/izciweb adresini tıklayarak gerekli bilgilendirmeleri okuyup, ön kayıtlarınızı yapınız.
 
Kesin Kayıt İşlemleri : İstenen belgelerle birlikte İBB Saraçhane Beyaz Masa veya İBB Üsküdar Beyaz Masa’ya başvurarak kesin kayıtlarınızı yapınız.

• İBB İzci Kampları ücretsizdir

• Ümraniye İzci Kampımızı; http://application2.ibb.gov.tr/izciweb adresine girerek, İzci Kampından Görüntüler butonunu tıklayıp, 24 saat canlı yayında izleyebilirsiniz

• Bilgi için : 0216 479 05 70



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.