5. Hyatt & Coca-Cola Golf Turnuvası

5. Hyatt & Coca-Cola Golf Turnuvası

Hyatt Regency İstanbul’un 5. kez düzenlediği “Hyatt & Coca-Cola Golf Tournament” 18 Ağustos'ta Kemer Golf & Country Club’da yapılacak.

Hyatt Regency İstanbul’un 5. kez düzenlediği “Hyatt & Coca-Cola Golf Tournament” 18 Ağustos 2007 tarihinde, Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşecek. Turnuvada otomobil ve tatil ödülleri de verilecek.

 

Hyatt Regency Istanbul’un 5. kez düzenlediği “Hyatt & Coca-Cola Golf Tournament”  18 Ağustos 2007 tarihinde, Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşecek. Coca-Cola’nın ana sponsor, Akşam Gazetesi, Alem ve Platin&World Business Dergilerinin basın sponsoru olduğu organizasyonda, birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlara verilecek kupaların ve ödüllerin yanı sıra, “longest drive” atışını başaran kişi, bir Isuzu D-Max marka otomobile sahip olacak.

 

“En iyi atış” esasına dayanan “Texas Scramble” tarzında oynanacak turnuvada, 4 oyuncudan oluşacak yaklaşık 25 grup olacak. Gruplarda yapılan toplam 4 atıştan en iyisi dikkate alınacak ve birinci takım bu esas göz önünde tutularak belirlenecek.

 

Turnuvayı takiben Hyatt Regency Istanbul’un havuz başında düzenlenecek gala gecesinde ise talihli 2 çift, turnuvanın co-sponsoru olan Hyatt Regency Casablanca ve Grand Hyatt Dubai otellerinde Lufthansa  ve Singapore Airlines ile gidiş dönüş uçak biletleri dahil olmak üzere tatil kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.