300 erkekten sonra

300 erkekten sonra

300 kişiyle yattığını açıkladı. Kimliği ortaya çıktı. Eşi bunu duyunca...

Şebnem Berrak" takma adıyla yazdığı "Çıplak Tenimin Hafızası" kitabında tam 300 kişiyle birlikte olduğunu anlatan ancak daha sonra gerçek kimliği ortaya çıkan İngilizce öğretmenine, halen askerde olan eşi boşanma davası açtı.

300 erkekle aldatıldığını birliğinde gazetelerden öğrenen elektronik mühendisi koca, eşinden toplam 140 bin YTL tazminat ile 5 yaşındaki oğlunun velayetini de istiyor.



















SEN ERKEK MİSİN?
Davanın dilekçesinde çiftin 2002'de evlendiği, tesettürlü olan kadında başlayan değişimin, para kazanmasıyla daha da hızlandığı ileri sürüldü.

Dilekçede şöyle denildi: "Davalı, öğle saatlerinde okuldan çıkmasına karşın eve dönmüyor, eşine yalanlar uyduruyor ve eve geç saatlerde gelerek sürekli tartışmalara sebebiyet veriyor. Ayrıca davalı eşini sürekli küçümseyerek, toplum içinde fiziki görüntüsüyle alay edip, her fırsatta kendisinin uzun boylu zayıf erkeklerden hoşlandığını, davacının kilolu olduğunu ve bu sebeple beğenmediğini belirtiyor. Tartışmalarda 'Sen erkek misin? Yatılı okulda okumuşsun belki senin erkekliğin orada bitmiş. Erkek olsaydın .... gibi olurdun' sözlerini sarf    ediyor."




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.