2 fırın ekmek yedi piştiğini zannetti

2 fırın ekmek yedi piştiğini zannetti

Eski Başbakan ve ANAP eski lideri Mesut Yılmaz, DP-ANAP birleşme çalışmaları ve Erkan Mumcu'yla ilgili ilginç açıklamalar yaptı:

Hulki Cevizoğlu'nun programına katılan Yılmaz, Erkan Mumcu'yla ilgili ilginç açıklamalar yaptı

Eski Başbakan ve ANAP eski lideri Mesut Yılmaz, önceki gece Kanaltürk'te Hulki Cevizoğlu'nun programına katıldı. Yılmaz, DP-ANAP birleşme çalışmaları ve Erkan Mumcu'yla ilgili ilginç açıklamalar yaptı:

* Seçimler gündeme gelince, DYP'den bana teklif geldi. Mehmet Ağar'a ANAP'la geçmişim nedeniyle onlardan aday olamayacağımı söyledim. Ama çatının DP olacağı bir birleşme olması gerektiğini, kendisinin de başkan olmasını söyledim. Nitelikli isimler konusunda da kendisiyle konuştuk. Hikmet Çetin, Celal Doğan, Mustafa Sarıgül, İlhan Kesici de vardı bunların arasında. Ağar önerilerime olumlu yaklaştı. Kenan Sönmez gibi arkadaşlarımız Mumcu'ya gitti. Karşılıklı çekinceler ifade edildi.

* Ama bu işin olmasını engelleyen temel mesele karşılıklı güven eksikliğidir. Vatan millet endişesi değil, kişisel anlaşmazlıklardır. Kişisel faktörlerde ben Mumcu yönündeki faktörlerin daha ağır olduğunu düşünüyorum. 40 fırın ekmek yemesi lazımdı ama 2 fırın ekmek yedikten sonra piştiğini zannetti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.