11 yaşındaki piyanist Bürkev 'Geleceğe Umut' bestesi

11 yaşındaki piyanist Bürkev 'Geleceğe Umut' bestesi

11 yaşındaki İlyun Bürkev, koronavirüs günlerinden ilham alarak hazırladığı "Hope for Future" (Geleceğe Umut) bestesini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çaldı.

İlyun Bürkev, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası solisti ve Devlet Sanatçısı unvanına sahip dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay'ın veliahtı olarak nitelendiriliyor.

11 yaşındaki piyanist İlyun Bürkev koronavirüs salgınından ilham alarak hazırladığı "Hope for Future" (Geleceğe Umut) bestesini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için ilk kez çaldı.

“BİZ BU DÜNYAYI İYİLEŞTİRECEĞİZ”

Bürkev, "Bu özel günde Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Çocuk Bayramımızda yarının büyükleri biz çocuklar ve her birinin içinde bir çocuk saklı olan büyüklerimizle bu dünyayı iyileştireceğimizden ve bu zor süreçleri atlatacağımızdan eminim.

'HOPE FOR FUTURE'

23 Nisan sebebiyle İzmir'de vereceğim iki konserin ileri bir tarihe ertelendi. Bu konser yerine kalplerimize ümit dolması için yazdığım 'Hope for Future' adlı bestemi sizlere çalacağım. Bayramımızın tüm dünya çocukları ve tüm dünyaya sevgi, barış, mutluluk getirmesi dileğiyle" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.