Sergen Yalçın Nijeryalı Oyuncuyu İstiyor

Sergen Yalçın Nijeryalı Oyuncuyu İstiyor

Sergen Yalçın Nijeryalı Oyuncuyu İstiyor

Beşiktaş’ta stoper hattında yaşanan güvensizlik, yeni sezon için Sergen Yalçın hattında transferi gündeme getirdi. Buna göre Kara Kartal stoper avında. Yeni sezonda stoper hedefindeki ilk futbolcu ile oldukça dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da forma giyen Chidozie Awaziem, Beşiktaş’ın gündemine girmiş durumda. Çaykur Rizespor’un geçen sezon Porto’dan kiralamış olduğu Awaziem, Porto’ya geri döndükten sonra La Liga’nın yolunu tutmuştu.

 

 

 

Sergen Yalçın Nijeryalı Oyuncuyu İstiyor

 

 

Çaykur Rizespor’da oynarken Sergen Yalçın tarafından dikkatle izlenen Collins Awaziem, Porto’dan Çaykur Rizespor’a kiralanmış ve geçtiğimiz sezonu Bahsegel Türkiye’de geçirmişti. Savunma hattında Rizespor’da önemli işler gerçekleştiren Nijeryalı futbolcu, henüz yalnızca 22 yaşında. Hem geleceğe yatırım yapmak hem de savunmada yaşanan problemlerin giderilmesi adına Melbet  Sergen Yalçın tarafından istenen futbolcu, aynı zamanda 1.92’lik bir kule. Hava toplarında da başarılı olan, güçlü fiziği ile dikkat çeken savunmacı, Beşiktaş’ın radarına girdi.

 

 

 

Bu Sezon 24 Maşta Forma Giydi

 

 

İstikrarlı bir futbolcu olan ve savunmada yarattığı güven ile rakip futbolculara korku yaşatan bir tarzı bulunan Awaziem, geçtiğimiz sezon kiralama süresi dolduktan sonra Porto’ya geri döndü. Porto’da yeni sezona başlaması beklenirken, La Liga ekiplerinden Leganes, futbolcuyu kiralamak için harekete geçti. Genç ve dinamik bir oyuncu olan, gelişime açık olan Chidozie Awaziem, bu teklifin kabul edilmesini takip eden süreçte La Liga’ya, Leganes’e kiralandı. Bu sezon 24 maçta giyen başarılı savunma futbolcusu, belki de yeni sezona Beşiktaş’ta başlayabilir. Bahsegel

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.