Muhteşem Yedili – Bir Western Filmi

Muhteşem Yedili – Bir Western Filmi

Muhteşem Yedili – Bir Western Filmi

Konusu Muhteşem Yedili izle konusunda merak içinde olanlar için işte filmin konusu: RoseCreek ismiyle bilinen küçük bir Meksika kasabasının halkı, kasabayı yöneten sanayici BartholomewBogue’un (Peter Sarsgaard) kuşatması ve insanlık dışı uygulamalarına maruz kalmaktadır. BartholomewBogue’un emrindeki haydutlar kasabada kol geziyor ve terör estiriyordur. Bu durumdan muzdarip kasabanın birkaç yaşlısı kasaba halkını koruyacak silahlı adamlar bulması için üç çiftçiyi Amerika Birleşik Devletlerine gönderir. Üç çiftçi başlarında kelle avcısı Sam Chisolm’un(Denzel Washington) bulunduğu yedi haydutla geri dönerler. Kasaba halkını bu zor durumdan kurtarmak için bir araya gelen, farklı karakter ve yeteneklere sahip, aralarında kanun kaçaklarının, ödül avcılarının, kumarbazların, suikastçı, keskin nişancıların da bulunduğu Yedi silahşör vahşi batıda fakir RoseCreek kasabası halkını hırsızlara karşı korumak için güçlerini birleştirerek bir araya gelirler. Muhteşem Yedili bunun için kasabadaki 100’den fazla silahlı haydutu geri püskürtmek zorundadır.


Muhteşem Yedili full izle filmi Akira Kurosawa’nın efsanevi 1954 Japon yapımıYedi Samuray’ından uyaralanarak çekilen 1960 Amerikan yapımı olan TheMagnificentSeven’ın yeniden çevrimi niteliğinde bir yapımdır.

Yönetmenliğini AntoineFuqua’nın üstlendiğiMuhteşem Yedilifilminin temel çekimleri BatonRouge, Louisiana’nın kuzeyinde 18 Mayıs 2015’de başladı. Çekimler St. Francisville'de 18 Mayıs ve 29 Mayıs 2015 arasında tamamlandı. 8 Eylül 2016 tarihinden 2016 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde galası gerçekleşen filmin bütçesi 108 milyon dolar olarak açıklandı.

Eğer yeniden uyarlandığı 1960 yapımı TheMagnificentSeven’ı izlediyseniz bile pek çok güzellik ile karşılaşacağınız ve keyifle izleyeceğiniz aksiyonu ve gerilimi yüksek bir western filmi sizi bekliyor. Pek ilgi görmeyen western – vahşi batı piyasasının içinde aradığınız aksiyonu bol iyi bir western ise Muhteşem Yedili Türkçe Dublaj izle filmi size ilaç gibi gelecektir.


Vizyon Tarihi: 23 Eylül 2016

Yapım: ABD – 2016

Tür: Western, Aksiyon, Macera

Süre: 132 dk.

Yönetmen: AntoineFuqua

Yapımcı: RogerBimbaum, Tood Black

Senaryo: NicPizzolatto, John Lee Hancock, Richard Wenk

Oyuncular: Denzel Washington, EthanHawke, VicentD’Onofrio, ChrisPratt, Peter Sarsgaard


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.