Ne İzlemeli Diyenlere Tavsiyeler

Ne İzlemeli Diyenlere Tavsiyeler

Ne İzlemeli Diyenlere Tavsiyeler

Genel olarak Hint filmleri farklı yapıları ile tüm dünya genelinde beğeni kazanan tarzdalar. Etkileyici ve inanılmaz duygu dolu sahneleri, müzikleri ile her zaman öncü olmuşlardır. Bu bakımdan Hint filmi izlemek ayrı bir keyiftir. Onu sarıya boya izle filmi de sizlere öneride bulunabileceğimiz özel filmler içindedir. 2006 yılı yapımı olan film, tarihi bir dram türündedir. Filmin başrollerinde AamirKhan, SharmanJoshi, Madhavan, Siddharth ve AnupamKher yer alıyor. 157 dakika boyunca inanılmaz bir film izleyeceğinize emin olabilirsiniz. Onu sarıya boya full izle filminin konusu da sizleri etkileyecek türden. Hint kültürüne meraklı olan İngiliz araştırmacı Sue'nin dedesinin yazdığı bir günlükten yola çıkarak, Hindistan'a büyülü bir ziyaret yapmasını konu alıyor. Elbette onu gizem dolu harika bir tarihi dram bekliyor olacak. Filmin orijinal adı ise Paint ItSaffron olarak lanse ediliyor.

Elbette size önereceğimiz filmler bunlar ile de bitmiyor. 1999 Hindistan yapımı bambaşka bir projemiz daha var. Aksiyon, casusluk, dram ve macera filmlerini kendilerine özgü tarzları ile birleştiren bu Hint yapımına da bayılacaksınız. Sarfarosh izle filmi, Pakistan ve Hindistan arasında ki casusluk olaylarını konu alan, oldukça başarılı sahnelere sahip harika bir yapım. AamirKhan, NaseeruddinShah, Sonali Bender, MukeshRishi ve AkashKhurana filmde başrolleri alan oyuncular. Sarfaroshfull izle filminin yönetmenliğini ise John MathewMatthan yapıyor. Aynı şekilde senaryo ve yapımcılığı da kendisine ait. Sizler için seçtiğimiz ve inanılmaz keyif alacağınız bu özel sistem sayesinde sizler de çok farklı bir keyif alacağınıza emin olabilirsiniz. Kabileleri ayaklandırmaya çalışan Pakistanlı casuslar ve onlar ile mücadele eden Hint askerleri ve casusları nefesinizi kesecek. Eskilerinde de farklı bir tat bulacağınız Hint filmleri hepimiz için ayrı bir keyif sunar.

Sistemin çok farklı işlediği, oldukça özel ve uzun filmleri ile dünya gündeminde kalmayı başaran Bolywood, başarılı aktör ve aktrisleri ile de dikkat çekici. Hint yapımları dediğimizde birçoğumuzun aklına AamirKhan gelir. Aktörün izlemekten keyif alacağınız Rangeelaizle filmi ise 1995 yapımı harika bir projedir. Dram, müzikal ve romantik türlerinde karşımıza çıkan bu film, etkileyici kadrosu ve konusu ile başarılı bir yapım. Ram GopalVarma'nınyönetmenliğini yaptığı filmde, AamirKhan'aUrmilaMatondkar, JackieShroff, ShefaliShetty ve GulshanGrover yer alıyor. Rangeela izle filmi sekiz müzikal izleyeceğiniz bir yapım. Senaryosunu NeerajVora, Ram Gopal Varma ve SanjayChel'in yaptığı filmi keyifle sıkılmadan izleyeceğinize eminiz. Sizler için seçtiğimiz ve gerçekten özel Hint filmlerini izlemek için ise sinema sitemize hemen giriş yapabilirsiniz. Başta AamirKhan olmak üzere ShahrukhKhan'ın da en özel, başarılı yapımları da sitemizde sizleri beklemektedir. Şimdiden hepinize keyifli ve güzel seyirler dileriz.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.