Dicle Olcay 'Bunu Siz İstediniz' Projesiyle Fırtına Gibi Devam Ediyor!

Dicle Olcay 'Bunu Siz İstediniz' Projesiyle Fırtına Gibi Devam Ediyor!

Dicle Olcay, 'Zamanında' adlı ilk single'ıyla müzik piyasasına giriş yaptı ve 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi parçalarla müzik kariyerini genişletti.

 

Dicle Olcay, 'Zamanında' adlı ilk single'ıyla müzik piyasasına giriş yaptı ve 'Aç Kapıyı Gir İçeri', 'Maktul', 'Bu Saatten Sonra', 'İki Kişilik', 'Benim Ol', ve 'Seninim ki' gibi parçalarla müzik kariyerini genişletti. Olcay, bu şarkıları video klip ve çeşitli dijital medya araçlarıyla hayranlarına sunarak sanatsal ifadesini geniş bir kitleye ulaştırıyor. Yeni girişimi 'Bunu Siz İstediniz' serisi, canlı kayıtlardan oluşan ve dinleyicilerin favori şarkılarını barındıran bir cover projesidir. Bu serinin ilk şarkısı 'Kardelen', geçtiğimiz aylarda yayınlandı ve Yıldız Tilbe tarafından bestelenip yazılan bu eser, Olcay'ın yorumuyla büyük beğeni topladı.

Projeyi gerçekleştiren 35 kişilik ekip, iki günlük bir çalışma sürecinde kayıtları tamamladı. Dicle Olcay, 'Bunu Siz İstediniz' serisinin şarkı listesinin dinleyicilerin önerileriyle oluşturulduğunu belirtti ve bu şekilde hayranlarının her an bu şarkılara eşlik edebileceğini söyledi. Son olarak Orhan Ölmez tarafından yazılıp bestelenen 'Dön Desem' adlı parçayı çıkaran Olcay, bu şarkıda yedi farklı enstrümanın canlı eşlik ettiği enerjik bir performans sergileyerek parçanın duygusal etkisini güçlendirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.