Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı Fiyatları

Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı Fiyatları

Bu sayfada Penil Protez hakkında bilgilere yer verilmiştir. Penil Protez fiyatları, ameliyatı, taktıranlar gibi konular üzerinde durulmuştur.

Penil Protez, halk arasında mutluluk çubuğu olarak bilinen penil protez, sağlıklı bir cinsel ilişki için gerekli olan penis sertleşmesi için kullanılan yöntemlerden birisidir. Penil protez, genel olarak sertleşmenin doğal yolla olmamasına bağlı olarak, uygulanan basit tedavi yöntemlerine cevap vermeyen erkeklerde kullanılan bir tür operasyon olarak biliniyor. Penil protez işlemlerinde genel olarak silikon alaşımlı bir sistem uygulanıyor.

Genel olarak penis içerisinde mevcut olan iki süngerimsi bölümün içerisine yerleştirme usulü ile yerine getiriliyor. Diğer bir ifade ile hastalarda penis sertleşmesi için yapılan penil protez ile birlikte penis içerisine iki çubuk yerleştirilerek sertleşme sorunu gideriliyor. Penil protezlerin birden fazla çeşitleri vardır. Bükülebilir penil protezlerin yanı sıra, yumuşak olup içerisine su dolması ile birlikte penisin sertleşmesini sağlayan çeşitleri de mümkündür. Penil protez son yıllarda sertleşme sorunu yaşayan birçok erkek tarafından kullanılan yöntemlerin başında geliyor. Kesin çözümler üretmesi nedeni ile de şuanda en çok kullanılan yöntem olarak dikkat çekiyor. Hastalarda herhangi bir yan etki gibi istenmeyen durumların oluşması gibi durumların mevcut olmaması da en çok tercih edilen yöntemlerden birisi olmasını sağlıyor.

Penil Protez Çeşitleri Nelerdir?

Penil protezin birbirinden arklı üç çeşidi bulunuyor. Bu çeşitler hastanın durumuna göre uzman doktorlar tarafından tespit edilerek uygulanıyor. Başlıca penil protez çeşitleri; Tek parçalı bükülebilir protezler, İki parçalı şişirilebilir protezler ve üç parçalı şişirilebilir protezlerdir. Bükülebilir protezlerin en büyük özelliği ortasından tel geçmesidir. Tel sayesinde aşağı ve yukarı doğru bükülme özelliği söz konusudur. Çok parçadan meydana gelmemesi nedeni ile sık olarak bozulma gibi durumlar söz konusu olmaz. En az sorun yaşanan protezlerin başında geliyor. Kullanım kolaylığı nedeni ile de en çok tercih edilen penil protez çeşididir. Aynı zamanda maliyet açısından da diğer penil protez türlerinden daha ucuzdur. Dezavantajı ise penisin sürekli sert kalmasını sağlaması nedeni ile özellikle erkeklerin şort ve mayo giymesi durumunda dışarıdan belli olmasına bağlı olarak rahatsız edici özelliği vardır.

İki Parçalı Şişirilebilir Penil Protezin Özellikleri

Penis içerisine yerleştirilen silindir bukların şişme özelliği göstermesi ile oluşan penil protez türü İki parçalı şişirilebilir penil protez türüdür. Bu yöntemde skrotum içerisine konan bir pompa yardımı ile silindir çubuklar şişirilerek penisin sert ve dik bir şekilde kalmasını sağlar. Cinsel ilişki sonrasında penis hai bir şekilde sıkma hareketi ile penisin içerisindeki hava giderilir. Böylelikle sağlıklı bir cinsel ilişkiden sonra penis normal boyutlarına ve fiziki özelliklerine döner. Kullanım kolaylığı ve dışarıdan rahatsız edici bir özelliği olmaması nedeni ile penil protez türleri arasında sıklıkla tercih ediliyor.

Üç Parçalı Şişirilebilir Penil Protezin Özellikleri

Penil protezler içerisinde farklı bir çeşitte üç parçalı şişirilebilir penil protezlerdir. Bu penil protez ile mesanenin yan kısmına içi su dolu çubuklar yerleştirilir. Ancak penil protez çeşitleri arasında parça sayısı fazla olmasından dolayı bozulma ihtimali en yüksek penil protez türüdür. Siz de sertleşme sorunu yaşıyorsanız http://www.penilprotez.net/iletisim adresini ziyaret ederek sertleşme sorununa çözüm bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.