Mustafa Sevim "gördüğüme Sevindim" - Türk Pop Müziği Sanatçısı

Mustafa Sevim "gördüğüme Sevindim" - Türk Pop Müziği Sanatçısı

Gördüğüme Sevindim adını taşıyan albümü ile sevenleriyle buluşan Mustafa Sevim, yeni yıl ile birlikte müzik listelerini yerinden oynatmaya hazırlanıyor.

Gördüğüme Sevindim adını taşıyan albümü ile sevenleriyle buluşan Mustafa Sevim, yeni yıl ile birlikte müzik listelerini yerinden oynatmaya hazırlanıyor. Albümünde yer alan 8 farklı parça ile tanıtımını yaptığı albümünde başta slow şarkılar olmak üzere severek dinleyebileceğiniz pek çok şarkı mevcut. Mustafa Sevim albümleri ve tüm kliplerine Spotify, Fizy, Itunes ve Youtube aracılığı ile ulaşabileceğiniz gibi, Mustafa Sevim adını taşıyan web sitesi üzerinden de erişim sağlayabilirsiniz.

Tüm parçalarını kliplerle süsleyen ve sevenleri ile buluşan Mustafa Sevim, son klibini de Yansın Bu Dünya adlı şarkısına yapmıştır. Söz&müzik Özgür Özkan'a ait olan parçanın yönetmenliğini Ufuk Kıray yapmıştır. Mustafa Sevim, her şarkısına farklı duygularla kendinden bir parça aktarabilen ve profesyonel adımlar atan bir şarkıcıdır. Bu yönüyle Mustafa Sevim kimdir sorusu için verilebilecek en doğru cevap büyük emeklerle çıkartmış olduğu son albümdür.

Mustafa Sevim Albüm Parçaları

Mustafa Sevim'in profesyonelliği ile oluşturduğu Gördüğüme Sevindim albümünde birbirinden güzel 8 parça yer almaktadır. İlk parçası albüm ismini de taşıyan Gördüğüme Sevindim adlı parçasıdır. Ardından ikinci sırada Ellerim Bomboş ve son klibini çektiği Yansın Bu Dünya gelmektedir. Mustafa Sevim albümünde yer alan diğer parçalar ise Aşk-ı Sofram, Rüzgar, Zeytin Dalı, Geri Dönüş ve Avuç İçi Kadar Mutluluk Yeter şarkılarıdır. Her parça kendine göre farklı bir profesyonelliğe sahip olarak, en içten duygularla seslendirilmiştir. Albüm içeriği kadar sesiyle de ön planda olan Mustafa Sevim, albüm ismini de severek seslendirdiği parçasının adını vermiştir.

Mustafa Sevim Kimdir?

Mustafa Sevim, 30 Kasım 1985 yılında Kırklareli'nde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimine Kırklareli'nde devam eden şarkıcı, üniversite yıllarında ses eğitimini alarak daha da profesyonel hale gelmiştir. Mustafa Sevim kimdir sorusunun cevabı aslında eğitim gördüğü İTÜ Türk Musikisi Devlet konservatuvarı ile verilmiştir. Ses eğitimine devam ettiği yükseköğrenim yıllarında pek çok etkinlik aracılığı ile de kendisini tanıtma imkanı yakalayan Mustafa Sevim, müzik dünyası için adımlarını da atmış olmaktadır. İlkokul yıllarından gelen müzik tutkusu başta öğretmenleri olmak üzere pek çok kişi tarafından da keşfedilmiş ve bu yönde eğitim alması desteklenmiştir. Başta İstanbul ve Trakya olmak üzere farklı yerlerde program ve konserler düzenleyen Mustafa Sevim albümleri ile de son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir.

Mustafa Sevim'in Müzik Hayatı

Aşk-ı Sofram isimli ilk single'nı 10 Şubat 2014 yılında çıkartan Mustafa Sevim, çalışmalarına devam ederek ardından 6 Eylül 2014′ te Zeytin Dalı isimli iki parçalık single'nı çıkartmıştır. Usta isimlerin şarkılarına da yer veren Mustafa Sevim albümleri içerisinde İlhan Şeşen'e ait Rüzgar parçasını da seslendirmiştir. Mayıs 2015'te Aşk-ı Sofram parçasına da ilk klibini çeken sanatçı, Mustafa Sevim kimdir sorusunun cevabını göstermiş olduğu profesyonel eğitim ve çalışmalarla vermektedir.

Mustafa Sevim albümleri, profesyonel müzik hayatı ve etkinlikleri ile ilgili detaylı bilgiye sahip olmak için  http://www.mustafasevim.com/ adresini ziyaret ederek, tüm parçalarını dinleme fırsatı yakalayabilirsiniz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.