Kayan Yazı Tabelalarının Kullanımı

Kayan Yazı Tabelalarının Kullanımı

Piyasa koşullarının gün geçtikçe daha da acımasızlaşması her sektörü olduğu gibi reklam sektörünü de yakından etkilemekte ve her geçen gün yeni reklam malzemeleri piyasaya sürülmektedir.

Piyasa koşullarının gün geçtikçe daha da acımasızlaşması her sektörü olduğu gibi reklam sektörünü de yakından etkilemekte ve her geçen gün yeni reklam malzemeleri piyasaya sürülmektedir. Ledli kayan yazı tabelaları da reklamcılık sektörünün en gözde ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Sağladığı sınırsız reklam imkânına karşılık çok uygun fiyatlarla temin edilebilen dijital tabelaların üretiminde led teknolojisinden yararlanılmaktadır.

Led paneller, soket, kablo, adaptörler ve ana kartın bir araya getirilmesiyle üretilen ledli tabelalara yazıların yanı sıra logo ve gif resimleri de kolaylıkla yüklenebilmektedir. 300’den fazla yazı fontunun yanı sıra farklı dillerde yazma imkânı da sağlayan ledli tabelalarda kullanılan led panoların kullanım süresi ise 100.000 saattir. Bilgisayara yüklenecek kayan yazı programı sayesinde kullanıcılara istedikleri her yazıyı yazma, animasyon değişimleri ve efektler yapma kolaylığı sağlayan dijital tabelalar, iç mekânlarda olduğu kadar dış mekânlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Kırmızı, beyaz, sarı, mavi ve yeşil renklerinin kullanılabildiği tabelalarda renkler tek tek kullanılabildiği gibi müşteri ihtiyacına göre üç renkli ya da full renkli kayan yazı tabelalarının da imalatını yapmak mümkün olabilmektedir. Ölçüleri de müşteri isteğine uygun olarak ayarlanabilen tabelaların dış mekânlarda korunması için kasaların üretiminde elektrostatik fırın boyaları kullanılmakta ve dış yüzeyinde ise plastik maskeleme sistemi kullanılarak son derece uzun ömürlü ve verimli reklam araçları elde edilebilmektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.