İtalyanca, Türkçe Benzerlikleri ve Dil Kursu Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

İtalyanca, Türkçe Benzerlikleri ve Dil Kursu Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler!

İtalyanca genel olarak İsviçre ve İtalya’da ortalama olarak 75 milyon kişi tarafından konuşulan bir dildir.

İtalyanca Öğrenmeden Önce Kurs Seçiminde Dikkat Etmeniz Gerekenler ve İtalyanca Hakkında Bilmedikleriniz!

İtalyanca genel olarak İsviçre ve İtalya’da ortalama olarak 75 milyon kişi tarafından konuşulan bir dildir. Hint-Avrupa dil ailesinin Romans dilleri kolunda bulunmaktadır. Ayrıca İtalyanca dili İtalyan asıllı göçmenler  tarafından Amerika Birleşik Devletleri'nde, Arjantin'de, Brezilya'da, Kanada'da ve Avustralya'da sıkça duyulabilir. İtalyanca dilini iyi bilen, öğrenen kişiler diğer Romans dil kolunda bulunan dilleride rahatlıkla öğrenebilir. İtalyanca kursu eşliğinde daha hızlı ve kaliteli bir İtalyanca eğitimi alabilirsiniz. Evde veya boş zamanlarınızda İtalyanca öğrenmek sürenizi uzatabilir ve püf noktaları kaçırmanıza olanak sağlayabilir bu yüzden sizlerin kaliteli bir eğitim alabilmesi için Dante Dil Kursu firmasını önermekteyiz.

İtalyanca Kursu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?
Günümüzde İtalya ve Türkiye’de eğitim seviyesinin hızla artış göstermesi sebebiyle İtalyanlar Türkiye’de Türkler ise İtalya’da üniversite eğitimleri için başvurularda bulunmaktadırlar. Özellikle İtalyanca kursu eşliğinde İtalyanca öğrenmeyi hedefleyen kişilerin bir kısmı İtalya’da eğitim alacaklarından dolayı diğer bir kısmı ise iş İtalyancası için kurslara başvurmaktadır. Yurt içinde veya yurt dışında kurs başvurusunda bulunacak kişiler öncelikle iyi bir araştırma veya çevreden yardım almalıdırlar. Yavaş ve eksik verilen eğitimler her zaman sizleri bir alt seviyeye düşürecektir ve İtalyanca dilinizin daha yavaş gelişerek eksik olmasını sağlayacaktır bu yüzden Dante Dil Kursu firması gibi kaliteli hizmet veren firmaları tercih etmeniz hem İtalyanca’yı kaliteli bir şekilde öğrenmeniz açısından hem de İtalya’da iletişim kurarken sıkıntı çekmemeniz açısından oldukça avantaj sağlayacaktır.

italyanca-kursu

Türk Dilinde Sıklıkla Kullanılan İtalyanca Kelimeler
Bilim, edebiyat, müzik, yemek ve mimaride sıklıkla kullandığımız kelimeler genel olarak İtalyanca dilinden, Türkçe’ye kaymıştır. İtalyan kültürünün etkisinin büyük olmasıyla bir çok ülke de de bu terimlerin sıklıkla kullanılması görülebilir. Örneğin spaghetti, tiyatro, piyano, brokoli ve pizza v.b. kelimeler İtalyanca’dan dilimize kaymış ve alışık olduğumuz kelimelerdir.

İtalyanca Öğrenmek Ne Kadar Zor?
İtalyanca dışarıdan gözlemlendiğinde veya işitildiğinde zor gibi durabilir ancak İtalyanca kursu eşliğinde İtalyanca öğrenmek gayet zevkli ve kolay bir hal almaktadır. Pratikler ve çabalarınız sayesinde İtalyanca kursları eşliğinde hızlı bir şekilde İtalyanca konuşabilirsiniz.

İtalyanca Öğrenmenin Diğer Dilleride Öğrenme Kolaylığı Sağlaması
Romans ailesinde bulunan İtalyanca Latince kökenli bir dildir. Romans dillerin gramer yapısının benzer olmasıyla İspanyolca ve  Portekizce için de bir başlangıç yapılmış sayılır. Ayrıca ortak kelimeler çoktur ve anlamları da hemen hemen aynıdır.

Yurtdışında eğitim danışmanlığı ve dil kursu sektöründe lider firmalar arasında bulunan Dante Dil Kursu müşteri memnuniyetini ve kaliteli eğitim hizmetini ilke edinerek faaliyetlerini sürdürmektedir. İstanbul’da bulunan bayileriyle dil ve eğitim danışmanlığı sektöründe sınırsız hizmet vermektedir.
Daha detaylı bilgi için : www.dantedilkursu.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.