Gerçek Para Ödüllü Bilgi Yarışması ; Hadi İpucu

Gerçek Para Ödüllü Bilgi Yarışması ; Hadi İpucu

Özellikle son aylarda yoğun bir talep görmeye başlayan ve başlaması ile birlikte, bir çok farklı şirket tarafından da yapılan gerçek zamanlı ve ödüllü bilgi yarışmaları, yoğun bir talep görmeye başlamış durumda.

Özellikle son aylarda yoğun bir talep görmeye başlayan ve başlaması ile birlikte, bir çok farklı şirket tarafından da yapılan gerçek zamanlı ve ödüllü bilgi yarışmaları, yoğun bir talep görmeye başlamış durumda. Bunlardan hiç kuşkusuz en ilgi çekici olanı ve en fazla talep görenin Hadi Bilgi Yarışması olduğunu söyleyebiliriz. Bu yarışmayı özel kılan ise zaman zaman ciddi oranlarda ödüller dağıtmasıdır. 20 bin lira, 5 bin lira, 2 bin lira gibi ödülleri yarışmayı tamamlayanlara dağıtıyor olmaları ve her gün yarışma yaparak, 100 binlerce lirayı aynı gün verdikleri için, bir hayli yoğun bir şekilde takip ediliyor. Tabii ki yarışanlar için özel olarak dağıtılan günün hadi ipucu ve ayrıca hadi yarışması joker kodu sayesinde, yanlış yapmanız durumunda da yarışmaya devam etme şansına sahip oluyorsunuz.  

Hadi Joker Kodu İle Yarışa Devam

Yani bu yarışmada keyifle yarışma ve şansınızı arttırmak sizin elinizde olacağından dolayı, bunu da hadi yarışması joker kodu ile elde edebilirsiniz. Bunun için de farklı farklı uygulamalar yüklemek ya da farklı hesapları takip etmek yerine, direk olarak www.sozdeblog.com sitesine girerek, nasıl hadi joker kodu alacağınızı daha detaylı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Günde en az iki kere yarışma düzenleniyor olması nedeni ile her yarışma için de günün hadi ipucu verilmektedir. Bu ipucu ise direk olarak bir soruya cevap vermenizi sağlamaktadır. 

Hadi İle Yarış Zamanı

Sizlerde bu yarışmayı oynuyorsanız eğer, siteyi yakından takip edebilir ve her gün, gün içerisinde birden fazla kez giriş yaparak gerek hadi yarışması joker kodu ve gerekse de günün hadi ipucu sorusunu da öğrenebilir ve çok daha keyifli bir şekilde yarışabilirsiniz. Gerçek para ödüllü bir yarışma olması nedeni ile bir milyonun üzerinde uygulamaya sahip olanlar olduğu gibi, özellikle 20:30 da yayınlanan yarışmaya 800 bin kişi aynı anda katılım gösterebiliyor. 

Aradığınız Bilginin Adresi

Yarışma bilgilerinin yanı sıra, ayrıca sitede farklı bilgilerde okurlara sunuluyor. Teknoloji ve sağlık başta olmak üzere, ayrıca kadınlar için de bir çok farklı bilgiye yer veriliyor. Bunlar arasında örneğin cinsel yolla bulaşan hastalıklar gibi bir çok farklı konuyu da siteden detaylı bir şekilde öğrenerek, bilgi sahibi olabiliyorsunuz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.