Zade Vital

Zade Vital

Zade Vital

 

Zade vital 135 yıllık bir deneyime sahip olan gıda takviyesi markalarından biridir. Oldukça deneyimli ve adından söz ettiren markalardan biridir. Tecrübeli ve deneyimli ekibi tarafından formüller ile ürettiği gıda takviyesi çeşitlerini insanları sunmaktadır. Bir çok farklı ürün kullanarak en iyi gıda takviyelerini  oluşturmaya çalışıyor. Bir çok bitkisel  içerik ya da bitkisel yağ kullanarak en iyi ürünleri üreten firma insanlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Tüm dünyaya ürünlerini satan ve Türkiye’de özel olarak üretilmiş olan bu Marka  insanların ihtiyaç duyduğu bir çok ürünü hazırlayıp satışa sunuyor.

 

Zade Vital Ürün İçeriği

Zade Vital ürünleri içerisinde bir çok farklı bitkisel ürün ve bitkisel tohumlardan elde edilen yağlar bulunuyor. Çörekotu, üzüm çekirdeği, vişne çekirdeği, nar çekirdeği, kabak çekirdeği, kayısı çekirdeği, aspir, keten tohumu, kereviz, tatlı badem, bebe tohumu yağ gibi bir çok ürün takviyesi içerisinde bulunuyor. Tamamen kendi bünyesinde 130 farklı ürün çeşidi hazırlıyor. Bu 130 kategori içerisinde ise 537 adet farklı boyut ve özelliğe sahip olan zade Vital gıda takviyeleri hazırlayarak tüm dünyaya satışını yapıyor.

 

Bu ürünlerden çıkan yağlar soğuk sıkım tekniği ile elde ediliyor ve bir çok hastalığın tedavisinde kullanılıyor içerisinde bulunan vitamin ve mineraller ile diğer gıda takviyelerinden ayrılıyor. Verilmek istenen vitamin ve minerali direk olarak vücuda geçirmeye yardımcı oluyor. Çıkarılan boyalar da hiçbir şekilde kimyasal madde kullanılmadığı için raf ömrü kısadır fakat tamamen doğal bir gıda takviyesidir. Dünyada 60’tan fazla ülkeye satışı yapılıyor. İnsanlar bu ürünü severek kullanıyor.

 

Zade Vital Kullanımı

Zade vital ürünlerim her yaşa uygun olarak hazırlanıyor. Bu ürünler hem az yolu ile alınarak hemde sürülerek uygulama yapılan yağlar  şeklinde hazırlanıyor. Sizlerde ihtiyacınıza göre ister yağ ister kapsül formunu satın alarak kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza göre ürün kullanımına karar verebilirsiniz. Bu ürünleri incelemek ve kendiniz için uygun olan ürünleri satın almak isterseniz https://www.narecza.com/zade-vital Sitesini ziyaret edebilirsiniz bir çok farklı ürün çeşidi satışa sunulmuştur sizlerde güven ile siteden alışveriş yapabilirsiniz .

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.