Yuyucu; Şişli’de ‘Söz Millette’ olacak

Yuyucu; Şişli’de ‘Söz Millette’ olacak

Yeni seçilen Saadet Partisi Şişli İlçe Başkanlığı Yönetimi gazetemizi ziyaret etti. Ziyarete yönetimi temsilen İlçe Başkanı Şükrü Yuyucu, Teşkilat Başkanı Kadri Eres ve Seçim İşleri Başkanı İrfan Calban katıldı. Ziyaret esnasında Şükrü Yuyucu Şişlideki gü



Şişli zor bir bölge. Ama bizim inancımıza göre zorluk yoktur. Sayın Erbakan Hocamızın ‘İnanç tekeden süt çıkartır’ sözünü bir düstur edindik. Bizler hiçbir zaman yüzdelere takılmadık. Ayrıca bizim teşkilatımız yüzdelerle ölçülecek bir teşkilat değildir. Biz geçmişte yüzde sıfır denildiği dönemlerde Türkiye’nin en büyük partisi haline geldik. Emekliye ve işçiye en büyük parayı biz verdik. Onun için yüzdeler ve rakamlar bizim için önemli değil diyoruz. Biz nedenlere niçinlere bakmıyoruz. Biz zaferden değil seferden sorumluyuz. Biz sefere çıkarız zafer de Allah’ın takdiridir.

“DURUŞUNUZU TAKDİR EDİYORUZ”

Toplumun önüne pembe bir tablo konuluyor. İnsanlar yanlış yönlendiriliyor. Ama biz gerçekleri anlatıp halkın doğru yolu bulmalarını sağlayacağız. Buna en çok güvencemizde Şişli Gazetesi’dir. Sizlerin bu duruşu bizler için çok iyi bir örnektir. Dik ve doğru duruşunuzu takdir ediyorum. Sizin bu duruşunuzun devamı için her zaman sizlerin yanınızda olacağız.

Yeni dönemde Şişli Saadet Partisi olarak Şişli’de aktif olacağımıza sizlere söz veriyoruz. Şişli’de de ciddi bir ses getireceğimize inanıyoruz. Daha önceki belediyelerde  biz bunu yaşattık. Şişli Belediyesi’nde de bunu yaşatacağımıza inanıyoruz.

 

Şişli’de  ‘Söz millette’ diye bir çalışmamız olacak. Şişli Gazetesi’nin desteğiyle bunu Şişliliye duyurma şansımız olacak. Şişli Halkını sorun ve dertlerini dinleyip gazeteniz aracılığı ile de Şişlili’ye duyuracağız.

 

 

TEKİN; ‘ŞİŞLİ MECLİSİNİ TAKİP EDİN’

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’de ‘Şişli’ye bir çivi çakacak herkese kapımızın sonuna kadar açık olduğunu söyleyerek açıklamalarına devam etti.

Yeter ki siyasetçiler samimi ve dürüst bir siyaset yürütsün, biz gazete olarak o zaman o siyasetçilerin yanınızda oluruz. Gerekirse bizde gazete içerisinde sizin projeniz olan ‘Söz Millette’ diye bir bölüm açarız. Yeter ki siz, Şişli’nin ve Şişlilinin gerçekleri görmesi ve daha yaşanabilir bir Şişli oluşması adına çalışma yapın. Meclise girememiş sizin gibi partilerin Şişli Belediye Meclisi’ni izlememelerini anlamıyorum. Meclisi takip ederek alınan kararları inceleyip, sonrasında takip edip, Şişli’nin faydasına olanları desteklemenizi, zararına olanların da karşısına çıkılması gerekir. Ama Şişli’de bunu göremiyoruz.

Şişli Gazetesi 20 yıldır gücünü Şişlili’den almaktadır. Düzgün siyasetçiler var olursa, Şişli var olur, Şişli var olursa Şişli Gazetesi de var olacaktır. Bunun yanında da; siyaseti kendi amaç ve çıkarları için yapan, Şişli’yi ve Şişlili’yi kullanan da herkesin düne kadar karşısında olduğumuz gibi bundan sonrada karşısında olacağız’ dedi.

 

İrfan Calban ise; ‘Biz yönetim kurulu olarak başkanımıza elimizden gelen yardımı yapacağız. Başkanımızın bize vereceği görevleri layıkıyla başarmaya çalışacağız. Biz halkın hizmetkârlarıyız. Halk bizi benimserse biz bu halk için elimizden geleni yaparız dedi.

 

Kadri Eres de; ‘Biz halkımızı mahçup etmeyeceğiz, İnşallah halkımızda bizi mahçup etmez. Bu narkozlanmış halkı Allah’ın izniyle uyandıracağız. Biz Şişli Halkı’nın emrindeyiz. Bu gün Şişli’de yeşil alan kalmadı. Şişli betonarme yığınına döndü. Kanalizasyon çalışmaları ise içler acısı. Başkan için varsa yoksa Nişantaşı diğer 25 mahallede başkan adeta yok. Sizin yaptığınız haberlerde Paşa Mahallesi’nin durumu ortada. Allah’ın izniyle biz Şişli’ye talibiz.’ dedi.

Şükrü Yuyucu Kimdir?

1967 Giresun Alucra’da Doğdu. 1990 yılından bu yana teşkilatın içerisinde görev yapıyor. 1968 yılından bu yana da Mahmut Şevket Paşa’da ikamet ediyor. Güvenlik şirketi olan Yuyucu evli ve dört çocuk babası.

Foto : Cihan Çelebi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.